بولدوزرهای بن‌لادن به زادگاه پیامبر(ص) نزدیک میشوند

جمعه 2 اسفند 1392
17:56
بولدوزرهای بن‌لادن به زادگاه پیامبر(ص) نزدیک میشوند روزنامه انگلیسی از نزدیک شدن طرح‌های عمرانی وساخت و سازها به زادگاه پیامبر اسلام (ص) خبر داد.

به گزارش روز جمعه پایگاه خبری شبکه العالم، روزنامه "ایندیپندنت" در مطلبی به قلم "دیوید آزبورن" تأکید کرد: در صورت ادامه این طرح‌های عمرانی که میلیاردها دلار هزینه داشته است؛ باید کتابخانه‌ای که نزدیک مسجد الحرام قرار دارد ویران شود. این کتابخانه روی بقایای منزلی ساخته شده است که در آنجا پیامبر اسلام (ص) متولد شده است.
این کتابخانه سال گذشته از چندین طرح عمرانی نجات یافت چرا که دولت نظر خود را در ارتباط با همه آن طرح‌ها و نقشه‌ها تغییر دهد، اما شرکت سازنده‌ با نام مجموعه "بن لادن" که مسئول طرح جدید شده است، این بار بر ویران کردن کتابخانه پافشاری می‌کند.
این طرح بخشی از نقشه‌های بزرگی است که هدف از آن ساخت تعداد بسیاری هتل و آسمان خراش و توسعه مسجد الحرام است.
این طرح‌های توسعه طلبانه که به بهانه نوسازی در حال اجرا است، بدون توجه به اهمیت تاریخی آثار اسلامی در این مناطق ادامه دارد.

0% ...

آخرین اخبار

طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم


شبکه پستی ابزاری برای تحقق عدالت در توزیع خدمات است


ایران خطوط قرمز خود را ترسیم کرد: تنگه هرمز تحت فشار و محاصره آمریکا گشوده نخواهد شد


سناتورها علیه ترامپ؛ انتقادهای فراجناحی بر سر توافق صادرات گازوئیل روسیه


"پرچم دروغین" ترفند فریبکارانه تل آویو برای توجیه جنگ و تجاوز


انفجار در مرز لبنان با فلسطین اشغالی؛ یک کشته و ۲۰ زخمی + تصاویر و فیلم


ویدئو گرافیک/ زمستان سرد غزه؛ تکرار رنجی دوباره برای آوارگان بی‌سرپناه


تحرکات آمریکا برای پیشبرد طرح خلع سلاح حماس در سایه تداوم حملات به غزه