افسر ارتش مصر در حمله افراد مسلح کشته شد

پنج‌شنبه 22 اسفند 1392
13:02
افسر ارتش مصر در حمله افراد مسلح کشته شد تیراندازی افراد مسلح نقاب‌دار به سوی اتوبوس ارتش در منطقه امیریه، امروز (پنجشنبه) به کشته شدن یک افسر ارتش مصر منجر شد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، این حمله در حالی انجام شد که مصر در آستانه برگزاری انتخابات ریاست جمهوری است و مخالفان به ویژه اخوان المسلمین با برگزاری آن مخالفت و انتخابات را تحریم کرده اند.

از زمان برکناری محمد مرسی، رییس جمهور اخوانی مصر از قدرت به دست ژنرال عبد الفتاح سیسی، وزیر دفاع، شبه نظامیان مستقر در شبه جزیره سینا در مرز فلسطین اشغالی هر از گاهی به سربازان و نیروهای پلیس حمله ور شده و تا کنون صدها نفر در این حملات کشته شده اند. آنها همچنین دامنه فعالیت های خود را به قاهره و دیگر شهرهای مصر گسترش داده اند.

با وجوود عملیات ارتش که شامل حملات هوایی می شود، شبه نظامیان مستقر در شبه جزیره سینا همچنان تهدید امنیتی مهمی محسوب می شوند.

به دنبال این امر، سخنگوی ارتش مصر گروه اخوان المسلمین را مسوول حمله به اتوبوس در منطقه امیریه دانست.

0% ...

آخرین اخبار

وال استریت ژورنال: معاون وزیر جنگ آمریکا استعفا کرد


تجاوز رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان با گلوله‌های حاوی فسفر سفید


عراقچی: آمریکا باید به تعهدات خود و تفاهم‌نامه اسلام‌آباد بازگردد


بقایی: اتحادیه اروپایی نقش خود را در حد مجری اوامر آمریکا تقلیل داده است


نماینده پارلمان لبنان: به قدرت ایران و رهبر آن تکیه داریم و به هم‌پیمانی با تهران افتخار می‌کنیم


ستادکل نیروهای مسلح: تجاوز از هیچ مبدایی تحمل نمی‌شود


ایران، لبنان، فلسطین؛ معادله‌هائی که ترامپ و نتانیاهو نتوانستند با جنگ آنها را به نفع خود تغییر دهند + ویدئو


نجات ۱۶۳ کودک از یک باند قاچاق، فلوریدا و جهان را تکان داد+فیلم


پزشکیان میهمان ویژه مراسم افتتاحیه بازی‌های جهانی عشایر در بیشکک + فیلم و عکس


نبیه بری: به هیچ‌وجه از حق لبنان برای پیگرد "اسرائیل" به‌دلیل تجاوزاتش چشم‌پوشی نمی‌کنیم +فیلم