تغییرات مهم در عالیترین پست حکومتی عربستان

پنج‌شنبه 7 فروردين 1393
20:15
تغییرات مهم در عالیترین پست حکومتی عربستان دفتر پادشاهی عربستان با انتشار بیانیه‌‌ای، "مقرن" را به عنوان ولیعهد یا پادشاه آتی این کشور معرفی کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم؛ بر اساس این بیانیه، دفتر پادشاهی عربستان با "مقرن" به عنوان ولیعهد یا پادشاه آتی عربستان بیعت کرد؛ البته در صورتیکه یکی از این دو پست خالی شود.

بنابراین طبق این بیاینه، مقرن به عنوان جانشین ولیعهد تعیین شده است.

روزنامه "العرب" چاپ لندن امروز (پنج شنبه) هم پیش از انتشار این بیانیه به نقل از منابع آگاه سعودی اعلام کرده بود، "ملک عبدالله" پادشاه عربستان از هیأت بیعت درخواست کرده است که با تعیین "مقرن" به عنوان ولیعهد پس از رسیدن "سلمان" به پادشاهی موافقت کند.
این منابع آگاه خاطرنشان کردند که حدود دو سوم اعضای هیأت 34 نفره بیعت با این طرح موافقت کردند.
بر اساس این گزارش، "سلمان" (79 ساله) اصرار کرده است که فرزندش "محمد" به عنوان جایگزین خودش یعنی ولیعهد و وزیر دفاع تعیین شود.
"مقرن" (68 ساله) که از سوی ملک عبدالله برای ولیعهدی پیشنهاد شده، کوچکترین فرزند ملک عبدالعزیز است.
این منابع به روزنامه العرب خاطرنشان کردند: تغییرات احتمالی راه را برای فرزندان نسل دوم و سوم جهت تصدی پست‌های مهم و حساس، هموار می‌کند. 
اکنو فقط 3 تن از فرزندان نسل دوم پستهای حساسی در عربستان دارند. یکی از آنها سعود الفیصل است که به مدت حدود 40 سال وزیر خارجه این کشور است. نفر دیگر نیز "محمد بن نایف" است که از نوامبر 2012 وزیر کشور است.
متعب بن عبدالله نیز وزیر گارد ملی است.

0% ...

آخرین اخبار

غریب آبادی: ایران جنگ‌طلب نیست، اما هر تجاوزی پاسخی قاطع دارد


سرتیپ جهانشاهی: نیروی زمینی ارتش از شمال غرب تا سواحل مکران مقتدرانه حضور دارد


معنای این همه بسیج و تجمع در منطقه خلیج فارس چیست؟


ایستادگی مقتدرانه رزمندگان ارتش در برابر دشمن، جلوه‌هایی از پیوند ایمان و اقتدار است


بقائی: حضور موثر در نشست‌ها، سیاست دستگاه دیپلماسی است/جزئیات سه برنامه دیپلماتیک ایران


پرچم ایران در دهکده بازی‌های پاراآسیایی ناگویا به اهتزاز درآمد


تبریک مقامات عالی‌رتبه کشور به افتخارآفرینان کشتی فرنگی در خاک آمریکا


پارادوکس حاکمیت بحرین؛ سیاست‌هایی که نارضایتی را گسترش می‌دهد


وزیر راه و شهرسازی بر همکاری برای توسعه حمل‌ونقل ارزان و بدون توقف در منطقه تأکید کرد


پزشکیان: ایستادگی مردم و حفظ همبستگی ملی، محاسبات دشمن را با شکست مواجه کرد