پادشاه مغرب به تروریست سلفی اقتدا کرد

شنبه 9 فروردين 1393
16:39
پادشاه مغرب به تروریست سلفی اقتدا کرد پادشاه مغرب، دیروز نماز جمعه را به امامت یک مبلغ سلفی که تاچندی پیش به جرم دست داشتن در حملات تروریستی در زندان بود، به جا آورد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، محمد ششم پادشاه مغرب روز گذشته در نماز جمعه شهر طنجه حاضر شد و به یک متهم محکوم به ترویج تروریسم، اقتدا کرد.

"محمد الفزازی" که یکی از مبلّغین سلفی مغرب است و هشت سال به جرم ترویج تروریسم در زندان به سر برده، دیروز (28 مارس) خطبه های نماز جمعه را در مسجد طارق بن زیاد شهر طنجه در شمال مغرب ایراد کرد و تلویزیون ملی این کشور هم مستقیما این خطبه‌ها را که "محمد ششم" پادشاه مغرب نیز از نزدیک به آن گوش می داد، پخش کرد.

الفزازی در فرازهای مختلف خطبه های نماز جمعه زبان به تمجید از ملک محمد ششم گشود و "اقدامات قابل توجه وی در پیشرفت کشور و بهبود معیشت مردم" را ستود. پس از نماز جمعه هم پادشاه و امام جماعت متهم به تروریست پروری دقایقی را با هم گفتگو کردند.

الفزازی دو هفته پس از انفجارهای تروریستی روز 16 مه 2003 شهر دارالبیضاء که 45 کشته برجای گذاشت، بازداشت شد و در دادگاه به جرم دست داشتن در این حملات از طریق ترویج افکار تندروانه و دامن زدن به ترویسم، به 30 سال حبس محکوم گردید؛ ولی چندی پیش با "عفو ملوکانه" پادشاه مغرب آزاد شد.

0% ...

آخرین اخبار

مشاور ترامپ: تشدید تنش‌ها منجر به نابودی رژیم صهیونیستی خواهد شد


عراقچی: حمله آمریکا به جزیره خارک از خاک امارات متحده عربی صورت گرفت


۱۵ نفر در تهاجم هوایی به شهرک صنعتی جی اصفهان شهید شدند


در پی تجاوز آمریکا و اسرائیل به ایران؛ ترامپ برای باز کردن تنگه هرمز دست به دامن چین و سایر کشورها شد


خشم ترامپ و ادعای آسیب ندیدن هواپیماهای سوخت‌رسان آمریکا


هشدار تخليه ایران برای ٣ منطقه امارات که به مخفیگاه نظامیان آمریکایی تبدیل شده است


نماینده ایران در ژنو: توانایی دفاع از خود را داریم


سفیر ایران در دهلی نو: برخی کشتی‌های هندی از تنگه هرمز عبور کرده‌اند


بازداشت گردشگر انگلیسی در دبی به اتهام فیلمبرداری از حملات موشکی ایران


موج ۴۹ عملیات وعده صادق ۴/ تهاجم نیروی دریایی سپاه به پایگاه تروریست های آمریکایی در منطقه