دبیرکل وفاق، نتیجه مذاکره با آل‌خلیفه را اعلام کرد

شنبه 30 فروردين 1393
11:16
دبیرکل وفاق، نتیجه مذاکره با آل‌خلیفه را اعلام کرد دبیر کل جمعیت وفاق بحرین گفت: مذاکرات با ولیعهد بحرین و رژیم آل خلیفه هیچ نتیجه ای نداشته است.

به گزارش روز شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، شیخ "علی سلمان" تأکید کرد: مخالفان بعد از دیدار با ولیعهد بحرین در اوایل سال جاری، هیچ جدیتی را در رژیم آل خلیفه مشاهده نکرده اند.

شیخ علی سلمان روز جمعه در سخنانی در مسجد امام صادق (ع) در منامه پایتخت بحرین، در واکنش به تصمیم آل خلیفه برای گفتگوهای دوجانبه با مخالفان گفت: شواهد موجود نشان می دهد که اقدامات امنیتی ادامه دارد و هیچ راه کاری برای مذاکره مشاهده نمی شود.

وی افزود: آنچه در سال 2013 اتفاق افتاد، صرفاً جلساتی مقدماتی بود و به هیچ نتیجه ای منجر نشده است. پس از آن، دیدار ولیعهد با گروه های سیاسی در اوایل سال جاری را به مدت یک ساعت شاهد بودیم و دراین دیدار، مخالفان نظر خود را به طور آشکار به شیخ "سلمان بن حمد" ولیعهد بحرین اعلام کردند و دیدار به پایان رسید.

شیخ سلمان این سوال را مطرح کرد که چگونه می توان از گفتگو سخن گفت درحالیکه بسیاری از فعالان و شخصیت های برجسته سیاسی در زندان های آل خلیفه هستند؟

دبیرکل جمعیت وفاق بحرین خاطرنشان کرد: مردم بحرین، تجمع مسالمت آمیز را برای بیان نظرات و عقاید، حق خود می دانند؛ این درحالیست که مسئولان سیاسی از یک سو مدعی گفتگو هستند و از سوی دیگر از فعالیت مسالمت آمیز مردم بحرین جلوگیری می کنند.

0% ...

آخرین اخبار

حمله پهپادی اوکراین به پالایشگاه نفت روسیه


ادامه تنش لفظی تند مقامات ترکیه و رژیم صهیونیستی


حملات صهیونیست ها به شهرک های جنوب لبنان


العامری: درگیری میان دولت عراق و مقاومت رخ نخواهد داد


بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم