ویدیو؛ دو قدم برای فرار از مرگ حتمی!

دوشنبه 1 ارديبهشت 1393
17:55
یک زن امریکایی به طرز معجزه‌آسایی از مرگ حتمی در اثر برخورد با کامیون نجات پیدا کرد.

در این ویدیو که در دوربین مدار بسته یک فروشگاه ضبط شده، این زن فقط دو قدم از جای خود حرکت می کند تا منشأ صداهای عجیبی را که در خیابان به گوش می رسید، پیدا کند، اما نمی دانست که یک کامیون در حال ورود به محل ایستادن اوست.

شبکه "ای بی سی" امریکا در سایت خود نوشت: این حادثه بعد از ظهر جمعه قبل اتفاق اتفاد و یک کامیون بعد از ورود به یک مغازه سبزی فروشی در شهر شیکاگو و برخورد با دو خودرو متوقف شد.

دوربین های مداربسته تصویر این زن امریکایی را که در حال خرید بود شکار کرده اند که با شنیدن صدای یک برخورد شدید، دو قدم حرکت کرد تا ببیند که چه اتفاقی افتاده است. اما ناگهان در یک لحظه کوتاه همه چیز در مغازه به حرکت درآمد و زن را در کنج دیوار به دام انداخت؛ اما زن خوش شانس، فقط جراحت های سطحی برداشت و کارگران مغازه وی را به سرعت از محل حادثه بیرون بردند.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

قالیباف:خواهیم دید دشمن در جنگ اقتصادی تمام‌عیار شکست می‌خورد


انتقاد پارلمانی از بی‌توجهی دولت لبنان به جنوب کشور


حمله موشکی یمن به نیروهای هوادار عربستان سعودی و سرنگونی پهپاد شناسایی این کشور  


درخشش تیم کشتی آزاد ایران در جام هارویان ارمنستان


تداوم آتش‌افروزی تل‌آویو در جنوب لبنان


تاکید آیت‌الله نوری همدانی بر راه‌های عملی برای وحدت اسلامی


اسلام آباد: تسلیم تحریم‌های یکجانبه علیه ایران نمی‌شویم


سفیر اسبق ایران در عراق پرده از تهدیدات جدید آمریکا علیه بغداد برای قطع روابط با تهران برداشت+فیلم


تکرار ادعاهای سیاسی گروسی علیه برنامه هسته‌ای ایران


سخنگوی وزارت امور خارجه از سفر نخست‌وزیر قطر به تهران خبر داد