تماس تلفنی هنیه با امیر قطر و وزیر خارجه ترکیه

شنبه 6 ارديبهشت 1393
12:21
تماس تلفنی هنیه با امیر قطر و وزیر خارجه ترکیه نخست وزیر دولت فلسطین در غزه، در تماسی تلفنی با امیر قطر و وزیر خارجه ترکیه آنها را از جزئیات توافقنامه آشتی ملی مطلع کرد.

به گزارش روز شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، توافقنامه آشتی ملی فلسطین روز 23 آوریل در باریکه غزه برای تشکیل دولت وحدت ملی و برگزاری انتخابات مجلس قانونگذاری و ریاست تشکیلات خودگردان امضا شد .
"اسماعیل هنیه" در این تماس تلفنی خواستار حمایت کشورهای عربی از توافقنامه آشتی ملی فلسطین و اختصاص اموالی به فلسطینی ها شد .

هنیه در گفتگوی تلفنی با احمد داود اوغلو وزیر  خارجه ترکیه نیز آخرین تحولات فلسطین را به اطلاع وی رساند.

اوغلو در این تماس تلفنی وعده داد که دولت متبوعش برای کمک به اجرای توافقنامه آشتی ملی از ارسال کمک های بشردوستانه به باریکه غزه و کرانه باختری رود اردن دریغ نخواهد کرد.

"سامی ابوزهری" سخنگوی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) نیز بر لزوم حمایت کشورهای عربی از توافقنامه آشتی ملی تأکید کرد.

0% ...

آخرین اخبار

بقایی: اتحادیه اروپایی نقش خود را در حد مجری اوامر آمریکا تقلیل داده است


نماینده پارلمان لبنان: به قدرت ایران و رهبر آن تکیه داریم و به هم‌پیمانی با تهران افتخار می‌کنیم


ستادکل نیروهای مسلح: تجاوز از هیچ مبدایی تحمل نمی‌شود


ایران، لبنان، فلسطین؛ معادله‌هائی که ترامپ و نتانیاهو نتوانستند با جنگ آنها را به نفع خود تغییر دهند + ویدئو


نجات ۱۶۳ کودک از یک باند قاچاق، فلوریدا و جهان را تکان داد+فیلم


پزشکیان میهمان ویژه مراسم افتتاحیه بازی‌های جهانی عشایر در بیشکک + فیلم و عکس


نبیه بری: به هیچ‌وجه از حق لبنان برای پیگرد "اسرائیل" به‌دلیل تجاوزاتش چشم‌پوشی نمی‌کنیم +فیلم


بشکه باروتی به نام کرانه باختری؛ هشدارهای اطلاعاتی درباره مقاومت خشمگین+فیلم


۲۶ شاعر عراقی امشب در حرم امام رضا (ع) شعر می‌خوانند


رزمایش بزرگ ۳۱۳ هزار نفری «جان‌فدایان ایران» برگزار می‌شود