انتقال 92 درصد تسلیحات شیمیایی سوریه به خارج از کشور

يکشنبه 7 ارديبهشت 1393
20:48
انتقال 92 درصد تسلیحات شیمیایی سوریه به خارج از کشور العالم - تاکنون 92 درصد از سلاح های شیمیایی سوریه برای انهدام به خارج از این کشور منتقل شده است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، کمیته مشترک سازمان ملل و سازمان منع تسلیحات شیمیایی اعلام کرد دمشق حدود 92 درصد از سلاح های شیمیایی خود را به خارج از سوریه منتقل کرده و 8 درصد از این تسلیحات همچنان داخل خاک سوریه است.

"سیگرید کاگ" در یک نشست خبری در دمشق، با اشاره به پایان ماموریت کمیته مزبور در پایان ماه میلادی آتی ابراز امیدواری کرد که با انتقال باقی مانده سلاح های شیمیایی سوریه در مدت باقی مانده، ماموریت این کمیته تمدید نشود.

به گفته وی در صورت تکمیل نشدن ماموریت کمیته مشترک، شورای امنیت سازمان ملل درباره موضوع تصمیم گیری خواهد کرد.

روسیه و آمریکا در ۱۴ سپتامبر ۲۰۱۳ بر سر پیمانی به توافق رسیدند که بر اساس آن قرار شد سوریه نسبت به نابودی زرادخانه‌های تسلیحات شیمیایی خود اقدام کند و امریکا نیز در عوض از حمله‌ی نظامی برنامه ریزی‌شده‌ای به این کشور عربی خودداری کند.

این توافقنامه چند روز پس از تشدید لفاظی‌های جنگ‌طلبانه‌ی آمریکا و برخی از متحدانش که سوریه را به دست داشتن در یک حمله‌ی شیمیایی مرگبار به حومه‌ی دمشق در ۲۱ آگوست متهم می‌کردند به تصویب رسید.

دمشق این اتهامات را به شدت رد کرد و گفت این حمله از سوی شبه‌نظامیان معارض سوریه و به صورت یک عملیات پرچم دروغین اجرا شد.

به دنبال فعالیت گروههای مختلف تروریستی در سوریه ، این کشور از مارس ۲۰۱۱ وارد درگیری های خونینی شده است .

0% ...

آخرین اخبار

کودک یمنی قربانی امروز بمباران ائتلاف سعودی


امیر سیاری :شناورهای دشمن در صورت هرگونه حماقت هدف قرار می‌گیرند


حمله به فرودگاه صنعاء / توقف پروازها در آسمان عربستان


پزشکیان: تا وحدت داریم، دشمن کاری از پیش نمی‌برد/ ضرورتِ میدان دادن به همه جوانان ایرانی


تصویب ۶۴ طرح سرمایه‌گذاری خارجی به ارزش ۷۱۰ میلیون دلار


تداوم توقف پروازهای «فلای دبی» به مقصد تل‌آویو


هشدار صنعا به ریاض؛ پاسخ‌ها دقیقاً متناسب با تجاوزهاست


پس‌لرزه‌های یک سیاست خصمانه؛ هشدار بانک جهانی درباره پیامدهای جنگ خودخواسته‌ی آمریکا علیه ایران


پوستر کاروان ایران برای بازی های پاراآسیایی ناگویا رونمایی شد


توسل ریاض به پکن برای پایان‌بخشی به بن‌بست یمن