عربستان بمب اتم رونمایی کرد! فیلم

پنج‌شنبه 11 ارديبهشت 1393
09:25
العالم- عربستان سعودی نخستین کشور در خاورمیانه است که آشکارا موشک های هسته ای DF3 خود را به نمایش گذاشت.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، تصاویر منتشر شده از رژه نظامی عربستان سعودی به نام "سیف عبدالله" در یک پایگاه نظامی در شهر حفر الباطن عربستان در روز سه‌شنبه، موشک‌های دوربرد با سوخت مایع DF-۳ را نشان می‌دهد.

حفرالباطن در نقطه تلاقی مرزهای عربستان سعودی، کویت و عراق قرار دارد.

در همین حال سایت صهیونیستی دبکا در گزارشی با اشاره به "رژه نظامی عربستان" نوشت: عربستان سعودی نخستین کشور در خاورمیانه است که آشکارا موشک های هسته ای DF3 خود را به نمایش گذاشت.

از نظر دبکا این نمایش به معنای اعلام عمومی این موضوع است که عربستان سعودی موشکی قادر به حمل کلاهک هسته‌ای‌ دارد و آماده است، آن را علیه ایران ‌به کار گیرد.

DF3 دارای برد 2650 کیومتر و مجهز به یک کلاهک هسته ای است و گفته می شود که عربستان 27 سال پیش آنها را از چین خریداری کرده اما پکن تا کنون واکنشی به این خبر نشان نداده است.

در این رژه نظامی مقام های ارشد نظامی و دفاعی به ریاست سلمان عبدالعزیر و همچنین ژنرال شریف، رییس ستاد متشرک ارتش پاکستان، پادشاه بحرین و شیخ محمدبن زاید ولیعهد ابوظلی نیز حضور داشتند.

دبکا نوشت: عربستان با این اقدام، صریحا اعلام کرد که به سلاح هسته ای دست پیدا کرده و آماده استفاده از آن است.

از سوی دیگر، حضور ژنرال پاکستانی در رژه نظامی اثبات کننده نقش فعال اسلام آباد به عنوان منبع زرادخانه هسته ای سعودی است.

سایت صهیونیستی دبکا، نمایش این موشک ها را همچنین پیامی به واشنگتن در زمینه توافق با ایران برشمرده است.

تصاویر ماهواره‌ای که در تیرماه سال گذشته از عربستان سعودی منتشر شد، بیانگر آن بود که سکوهای پرتاب موشک در یک پایگاه موشکی تازه راه‌اندازی شده این کشور، به سوی ایران و نیز سرزمین‌های اشغالی جهت‌گیری شده است.

0% ...

آخرین اخبار

اف‌بی‌آی: کره شمالی ۶ میلیارد دلار از دارایی‌های دیجیتال بایننس را سرقت کرد


فیدان: بسته شدن تنگه هرمز فشار اقتصادی جهانی را افزایش داده است


زلزله ۴.۵ ریشتری بوشهر را لرزاند


اولیانوف: اروپا نقش کلیدی در ایجاد زمینه تجاوز آمریکا علیه ایران داشت


سرلشکر رضایی: طبق ابلاغ مقام معظم رهبری، پاسخ ایران به حمله دشمن هولناک خواهد بود


گزارش آسوشیتدپرس از خسارت سنگین آمریکا در پی پاسخ ایران به حملات/۲۶ پایگاه نظامی تخریب شد


وقوع انفجارهای شدید در جنوب لبنان بر اثر حملات هوایی و پهپادی رژیم صهیونیستی


توقف مجدد پروازها در فرودگاه ملک فهد عربستان


سرلشکر رضایی: به نامه ونس پاسخی ندادم/ تصمیمی درباره تغییر راهبرد هسته‌ای گرفته نشده است


ادعای روبیو: ترامپ هنوز تصمیمی برای حمله مجدد به ایران نگرفته است