دستیابی عناصر مسلح به 2 انبار شیمیایی در سوریه

جمعه 19 ارديبهشت 1393
17:23
دستیابی عناصر مسلح به 2 انبار شیمیایی در سوریه هماهنگ کننده کمیته سازمان منع سلاح شیمیایی اذعان کرد که گروه‌های مسلح در سوریه به 2 پایگاه مواد شیمیایی دست یافته‌اند.

به گزارش روز جمعه پایگاه خبری شبکه العالم، "زیگرید کاگ" گفت: ما نیازمند آن هستیم که به این پایگاه‌ها برسیم؛ در واقع دولت سوریه نیازمند این مسأله است؛ گروه‌های مسلح به دو پایگاه که چندان از دمشق دور نیستند دست یافته‌اند، و امکان رسیدن به آنها وجود ندارد.
وی افزود: این امر موجب شده است که رسیدن به این دو پایگاه برای کارمندان هیأت مشترک و مسئولان سوری جهت نابود کردن مواد شیمیایی کار خطرناکی باشد.
کاگ اظهار داشت: با وجود شرایط موجود، هیأت درحال بررسی راه های دیگر برای رسیدن به این دو پایگاه است؛ و برای مواد باقیمانده کمتر از یک هفته کار باقیمانده است.
کاگ خاطرنشان کرد که 92 درصد از سلاح شیمیایی به خارج از این کشور انتقال یافته و یا منهدم شد و سازمان ملل نگران است که امکان نابود کردن بقیه این مواد وجود نداشته باشد.
وی تأکید کرد که هیأت سازمان منع سلاح شیمیایی به دلیل شرایط امنیتی خطرناک، امکان نابودکردن مواد باقیمانده را ندارد.

0% ...

آخرین اخبار

بازگشت کارکنان «ناو لاوان» به کشور پس از ۷ ماه


عراقچی: داغ میناب، زخم ابدی بر جان ایران است


شیخ الرفاعی: بیعت با رهبر انقلاب اسلامی ضروری است


پزشکیان سالروز ولادت نبی مکرم اسلام(ص) را به سران کشورهای اسلامی تبریک گفت


نبیه بری: هیچ جایگزینی برای حضور نیروهای بین‌المللی در جنوب لبنان وجود ندارد


پاسخ قالیباف به ادعاهای گزاف مسئول برنامه تحریم ایران در کابینه ترامپ


نوجوانان والیبالیست ایران مقتدرانه قهرمان جهان شدند


تشکیلات خودگردان خواستار اقدام فوری بین‌المللی در برابر تروریسم شهرک‌نشینان شد


شروط ۱۰ گانه کتائب سیدالشهداء عراق برای پذیرش انحصار سلاح


گروه های فلسطیی با رد برگزاری انتخابات، بر وفاق ملی برای مدیریت پسا جنگ تاکید کردند + فیلم