تصاویری از "اراده ناگسستنی" بحرینی‌ها در منامه

شنبه 20 ارديبهشت 1393
08:23
تصاویری از اقشار مختلف مردم بحرین با شرکت در تظاهراتی تحت عنوان "اراده ناگسستنی ما" در پایتخت این کشور، تأکید کردند که باید قانون جایگزین حکومت استبدادی شود.

به گزارش روز شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، بحرینی ها در بیانیه پایانی تظاهرات عصر دیروز با عنوان " اراده ناگسستنی ما " که نزدیک منامه برگزار شد، اعلام کردند: قتل، بازداشت، صدور احکام انتقام جویانه و ظالمانه، تخریب مساجد، حمله به منازل مردم و ارعاب آنها، پیگرد فعالان سیاسی و حقوقی و رسانه ای، توسل به زور و سرکوب خشونت آمیز تظاهرکنندگان، محدود کردن آزادی بیان و سلب حق تظاهرات مسالمت آمیز و دیگر موارد نقض حقوق بشر از نتایج حکومت استبدادی است . 
گروه های سیاسی مخالف بحرینی که این تظاهرات به دعوت آنان برگزار شد، در این بیانیه تأکید کردند : رژیم حاکم بحرین مخالف مذاکره با مردم است و می خواهد کشور را با استبداد و دیکتاتوری اداره کند و قانون در آن حکمفرما نباشد و گزارش های سازمان های بین المللی نیز رژیم حاکم بحرین را یکی از بدترین رژیم های استبدادی جهان توصیف کرده است  .
بیانیه گروه های سیاسی بحرین حاکیست : رژیم حاکم بحرین گفتگوی تمدن ها را برای خوب جلوه دادن چهره مخدوش خود برگزار می کند و این در حالی است که اعتقادی به مذاکره با مردم این کشور ندارد و سیاست سرکوب مردم را درپیش گرفته است .
گروه های سیاسی بحرین بار دیگر اعلام کردند که به فعالیت های مسالمت آمیز خود تا تحقق مطالبات قانونی مردم ادامه خواهند داد.

0% ...

آخرین اخبار

بازتاب پیام رهبر انقلاب در رسانه‌های عربی؛ حاکمان آمریکا و رژیم صهیونیستی دشمن امت اسلام


۲ نوجوان اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران محاکمه شدند


وحدت، کشور را در برابر دسیسه استکبار جهانی حفظ می‌کند


کاریکاتور | پیامدهای سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ؛ تشدید بحران‌های داخلی و روند نزولی محبوبیت


کاریکاتور | صفحات خونین تاریخ آمریکا؛ میراثی از جنایت، مداخله و جنگ‌افروزی علیه ملت‌ها


کارشناس عرب: پایگاه های آمریکا برای کشورهای عرب هزینه ساز شدند/ اعتماد مطلق به واشنگتن فروریخت


عراقچی: مردم ژاپن باید دولتشان را در قبال جنایات آمریکا پاسخگو کنند


رئیس قوه قضائیه: پیام رهبر معظم انقلاب نقشه راه همه کارگزاران نظام است


تیراندازی در مراسمی در شمال سوئیس یک کشته و چند زخمی برجای گذاشت


شروط گردان‌های سیدالشهدا در عراق برای سامان‌دهی سلاح+فیلم