معنای شعار سه حرفی اسد در انتخابات سوریه + عکس

يکشنبه 21 ارديبهشت 1393
12:18
معنای شعار سه حرفی اسد در انتخابات سوریه + عکس با آغاز رسمی تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری سوریه، ستاد تبلیغاتی "بشار اسد" از شعار انتخاباتی وی رونمایی کرد.

به گزارش روز یکشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، ستاد تبلیغات انتخاباتی بشار اسد صفحه ای را در سایت های ارتباط اجتماعی فیسبوک ، توییتر ، اینستاگرام و یوتیوب برای تشریح برنامه های وی اختصاص داده است .

ستاد انتخاباتی بشار اسد شعار تبلیغاتی وی را "سوا" (همه با هم) اعلام کرده است.

انتخابات ریاست جمهوری سوریه روز 3 ژوئن 2014 برگزار خواهد شد و دادگاه عالی قانون اساسی، "بشار اسد"، "ماهر حجار" و "حسان النوری" را به عنوان نامزدهای این انتخابات معرفی کرده است .
دادگاه عالی قانون اساسی اعلام کرد که سه نامزد انتخابات ریاست جمهوری می توانند از بامداد امروز یکشنبه ( 11 مه ) تبلیغات انتخاباتی خود را آغاز کنند .
دادگاه عالی قانون اساسی صلاحیت 21 نامزد انتخابات ریاست جمهوری را به علت عدم احراز شرایط نامزدی انتخابات رد کرد .
ماهر حجار نماینده مجلس سوریه است و سال 2012 به عضویت تشکّل مخالف " جبهه ملی برای تغییر " انتخاب شد که این تشکّل هم اکنون در دولت حضور دارد. 
حسان النوری نیز قبلاً نماینده مجلس و مشاور امور توسعه اداری دولت سوریه بود و هم اکنون رئیس تشکّل مخالف " طرح ملی برای مدیریت و تغییر " است . 
طبق قانون انتخابات ریاست جمهوری سوریه ؛ نامزدی مخالفان سوری خارج نشین برای انتخابات ممنوع است و داوطلب نامزدی انتخابات باید در 10 سال گذشته به طور مستمر در سوریه اقامت داشته باشد .

 

0% ...

آخرین اخبار

گزارش خبرنگار شبکه ۱۴رژیم صهیونیستی از تمرد در تیپ «گفعاتی» این رژیم


از میناب تا کربلا؛ تجدید میثاق با خون شهدا در قلب کربلا


حزب‌الله هشدار داد که عربستان نباید قربانی بازی آمریکا و "اسرائیل" شود


تماس تلفنی وزرای خارجه ایران و انگلیس


هشدار وزیر دفاع سابق آمریکا؛ واشنگتن در مسیر یک «جنگ بی‌سرانجام» با ایران


از هشدارهای صنعاء تا پاسخ‌های کوبنده به تجاوزات ریاض؛ معادلات نبرد با عربستان چگونه تغییر کرد؟


پیام تسلیت رئیس‌جمهور به خانواده شهیدان والامقام «آدمی»


کرانه باختریِ؛ آتشفشان در آستانه انفجار +فیلم


نهاد مدیریت آبراه خلیج‌فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌ ندارد


بن‌بست در مرز؛ اسپانیا گذرگاه «بنی انصار» را در برابر مهاجران بست