بن حبتور: یمن در بالاترین سطح آمادگی برای مقابله با هرگونه تشدید تنش قرار دارد

جمعه 9 مرداد 1405
13:45
بن حبتور: یمن در بالاترین سطح آمادگی برای مقابله با هرگونه تشدید تنش قرار دارد عبدالعزیز بن حبتور، عضو شورای عالی سیاسی یمن، تأکید کرد که نیروهای مسلح این کشور در بالاترین سطح آمادگی برای مقابله با هرگونه تشدید تنش قرار دارند و هرگونه تهدید از سوی عربستان سعودی با پاسخ متقابل روبه‌رو خواهد شد.

العالم - یمن

وی عربستان سعودی را مسئول ادامه محاصره، بسته ماندن فرودگاه‌ها و بنادر، و همچنین محرومیت‌ها و رنج‌های انسانی ملت یمن دانست.

بن حبتور اظهار داشت که راهبرد «محاصره در برابر محاصره» بهترین گزینه برای دستیابی به حقوق مشروع ملت یمن است؛ حقوقی که در رأس آن‌ها پایان دادن به محاصره، توقف مداخله در امور داخلی یمن و پرداخت غرامت بابت خسارت‌های ناشی از جنگ و محاصره طی دوازده سال گذشته قرار دارد.

او افزود که ملت یمن و نیروهای مسلح این کشور از توانایی‌ها و امکانات لازم برای ادامه مقاومت، مقابله با فشارها، پایان دادن به محاصره و بازپس‌گیری حقوقی که قوانین و عرف‌های بین‌المللی تضمین کرده‌اند، برخوردار هستند. وی همچنین از حکومت عربستان سعودی خواست با در پیش گرفتن عقلانیت و تدبیر، به جنگ و محاصره پایان دهد و حقوق مردم یمن را به رسمیت بشناسد.

بن حبتور تصریح کرد که اتکای عربستان سعودی و حامیان آن، از جمله ایالات متحده و رژیم صهیونیستی، به عوامل و نیروهای مزدور، اهداف مورد نظرشان را محقق نخواهد کرد و مردم یمن در بالاترین سطح آمادگی برای رویارویی با هرگونه چالش قرار دارند.

وی همچنین تأکید کرد که یمن در چارچوب محور مقاومت، در کنار فلسطین، لبنان، عراق و ایران و با شعار دفاع از فلسطین ایستاده است و حمایت از مردم فلسطین را وظیفه‌ای دینی، اخلاقی و انسانی دانست.

او در پایان خاطرنشان کرد که مقابله با طرح‌ها و پروژه‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی در منطقه، مسئولیتی است که بر عهده آزادگان جهان عرب و اسلام قرار دارد.

0% ...

آخرین اخبار

تقدیر رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام از سرمایه‌ زوال‌ناپذیر امنیت ملی


نیویورک تایمز: ترامپ با فروش ۴۰ هزار بمب یک تنی به اسرائیل موافقت کرد


بلینکن: همه کشورهای حاشیه خلیج فارس به دنبال توافق با تهران هستند


سرنگونی جنگنده سعودی در آسمان یمن


وال استریت ژورنال: بحران سوخت در آمریکا به مرحله جدی رسیده است


ادعای ترور یکی از فرماندهان مقاومت در جنوب غزه


تاکید ولایتی بر جایگاه ویژه عراق و اقلیم کردستان در سیاست خارجی ایران


جبلی: تحول محتوایی، رویکردی و سازوکاری در دستور کار است


یحیی سریع: حملات وحشیانه سعودی بی‌پاسخ نخواهد ماند


سخنگوی ارتش: آمریکا دیگر توان حفظ هژمونی خود را ندارد