بر اساس این نتایج حدود ۷۵ درصد آرا به نیروهای اسلامی تعلق گرفته و به این ترتیب صحنه سیاسی مصر در آستانه مرحله تازهای قرار گرفته است
طبق این نتایج، "حزب آزادی و عدالت" (FJP) - که ماه ژوئن بنیانگذاری شد - و ائتلافی است از نیروهای حول جنبش اخوانالمسلمین (بنیانگذاری شده در سال 1928) و بازوی سیاسی آن به شمار میآید ۲/ ۴۷ درصد آرا را به دست آورد. به این ترتیب اخوانالمسلمین که فعالیت سیاسی آن از سال 1954 ممنوع شده بود ۲۳۵ کرسی از مجموع ۴۹۸ کرسی مجلس را تصاحب خواهد کرد.
"حزب نور" به همراه دیگر احزاب کوچک اسلامی از جبهه سلفیها به جایگاه دوم دست یافتند. این جریانها با کسب ۶/ ۲۴ درصد، حدود یک چهارم آرا را کسب کرده و ۱۲۳ کرسی مجلس را به خود اختصاص دادند.
حزب"وفد" که ۳۶ کرسی مجلس را به دست آورد در جایگاه سوم قرار گرفت. جریان "ائتلاف مصر" با ۳۳ کرسی در جایگاه چهارم است. جریان اخیر متعلق به نجیب ساویریس، میلیونر مصری است.
- نتایج کمرنگ "جوانان انقلاب" در انتخابات پارلمانی
جنبش موسوم به "جوانان انقلاب" که در ۲۵ ژانویه ۲۰۱۱ حرکتهای مردمی علیه رژیم حسنی مبارک را فراخوانده بود و مبتکر اعتراضاتی بود که به سقوط رژیم انجامید، فقط توانست با کسب ۹ کرسی به پارلمان جدید راه یابد.
بدینگونه این جنبش نقش چندانی در آینده سیاسی کشور نخواهد داشت.