سرقت در هلند برای کمک به عناصر مسلح در سوریه !

پنج‌شنبه 1 خرداد 1393
08:01
سرقت در هلند برای کمک به عناصر مسلح در سوریه ! پلیس هلند تروریستی را دستگیر کرد که قصد داشت از طریق سرقت، از همقطاران خود در سوریه حمایت مالی کند.

به گزارش روز پنج شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، دادستانی کل هلند اعلام کرد این افراطی 21 ساله قبلا در سوریه جنگیده بود؛ و هنگامی که خود را برای سرقت آماده می‌کرد به دام افتاد.
بر اساس این گزارش، هدف این تروریست تبعه هلند از سرقت، کمک مالی به گروه‌های مسلح در سوریه بود.
به گفته منابع هلندی، این فرد مسلح پس از بازگشت از سوریه به دنبال راهی بود تا برای همقطارانش در سوریه پول جمع آوری کند.
این تروریست در 15 مه گذشته در حومه  لاهه و هنگامی که خود را برای عملیات سرقت آماده می کرد، به همراه 3 قبضه سلاح دستگیر شد.
دادگاه هلند دیروز (چهارشنبه) این فرد مسلح را به برنامه ریزی برای ارتکاب جنایت تروریستی و نقض قانون در ارتباط با سلاح و مهمات، و همچنین تصمیم به استفاده از پول سرقت شده برای حمایت مالی از تروریسم بین المللی متهم کرد.
سخنگوی دادگاه هلند به خبرگزاری فرانسه تأکید کرد که این فرد مسلح می خواست برای جنگ در سوریه پول جمع کند.
قاضی دادگاه هلندی دیروز مدت بازداشت این فرد مسلح را 2 هفته دیگر تمدید کرد.

0% ...

آخرین اخبار

آمریکا جنگنده اف-۳۵ به عربستان می‌فروشد


قدردانی ایران از چین و روسیه برای وتوی قطعنامه ضد ایرانی آمریکا


آمار شهدای لبنان به ۴۳۸۶ نفر رسید


دهمین دوره جایزه فیروزه پایان یافت


احضار سفیر آلمان به وزارت امور خارجه ایران


سردار حسن‌زاده: تا اوایل آبان رزمایش «جان فدای ایران» در همه شهرها اجرا می‌شود


چین: با انقضای قطعنامه ۲۲۳۱، بررسی پرونده هسته‌ای ایران در شورای امنیت پایان یافته است


شکست طرح ضد ایرانی آمریکا در شورای امنیت


رهبر انصارالله یمن: ما آغازگر جنگ نیستیم/ اسناد جنایات سعودی را در اختیار داریم


سردار طلایی‌نیک: ۲۰۰ شب حضور حماسی مردم، جهش قدرت اجتماعی در تکمیل قدرت نظامی و ملی بود