ارسال 160هواپیما سلاح از 3کشور عربی

جمعه 9 خرداد 1393
18:35
ارسال 160هواپیما سلاح از 3کشور عربی روزنامه انگلیسی "تایمز" در 6 فروردین 1392 در گزارشی نوشت: دولت باراک اوباما و سازمان اطلاعات مرکزی این کشور به 3 کشور عربی کمک کردند که برای گروه‌های مسلح در سوریه سلاح بفرستند.

این روزنامه به نقل از منبعی در وزارت دفاع آمریکا نوشت، 3 کشور عربی از طریق خاک ترکیه مقادیر بسیار زیادی سلاح برای گروه‌های مسلح ارسال کردند؛ این اقدام با اطلاع آمریکا و کمک دستگاه اطلاعات مرکزی این کشور (CIA)  انجام شد.
بر اساس این گزارش، تسلیح گروه‌های مخالف در سوریه از ژانویه سال 2012 و با فرود نخستین هواپیمای سی 130 یکی از کشورهای عربی با محموله سلاح در فرودگاه استانبول آغاز شد.
تایمز تأکید کرد، تا این لحظه 3 کشور عربی 160 هواپیمای باری نظامی حامل سلاح را از طریق ترکیه به دست گروه‌های مسلح رسانده‌اند. اکثر این هواپیماها در فرودگاهی نزدیک "انکارا" فرود آمدند و محموله سلاح پس از آن به صورت زمینی به دست گروه‌های مسلح رسیده است.
"هاگ گریفت" از ناظران مرکز مطالعات صلح "استکهلم" گفت: ارزیابی صورت گرفته درباره محموله‌های سلاح و تجهیزات نظامی ارسال شده از طریق این پروازها، کمتر از 3500 تن نیست.
این گزارش پس از آن اعلام می‌شود که اطلاعاتی درباره آموزش عناصر مسلح و تروریستها توسط آمریکا و هم پیمانان اروپایی آن در اردوگاه‌هایی ویژه در خاک اردن منتشر شده است.
این اطلاعات درحالی منتشر می‌شود که دولت "باراک اوباما" رئیس جمهور آمریکا به ظاهر اصرار دارد گروه‌های مخالف در سوریه تسلیح نشوند و فقط به  ارسال "سلاح غیر کشنده" برای آنها اکتفا شود !

0% ...

آخرین اخبار

فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیا: دشمن چاره‌ای غیر از تسلیم ندارد


روابط عمومی سپاه: اجرای موج 54 عملیات وعده صادق 4 با موشک سجیل و خرمشهر


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و فرانسه


اطلاعیه ۲۹ ارتش/ مراکز امنیتی و مقر پلیس رژیم صهیونی هدف حمله پهپادی قرار گرفت


بیانیه وزارت میراث فرهنگی: آسیب به ۵۶ موزه و بنا جنایتی علیه هویت تاریخی ملت ایران است


"نه" قاطع فرانسه به ترامپ: در تنگه هرمز همراهی نمی‌کنیم


نخست‌وزیر عراق: نتانیاهوی جنایتکار منطقه را به جنگ و آشوب کشانده است


عراقچی: آماده تشکیل کمیته تحقیق درباره حملات منطقه‌ای هستیم / هرگونه حمله به تأسیسات انرژی ما، تأسیسات آمریکایی را هدف قرار می‌دهد


۴۵ عملیات حزب الله علیه اسرائیل طی کمتر از یک روز


تحرکات تجزیه‌طلبانه در مرزهای غربی ناکام ماند