استعفای یکی دیگر از اعضای ائتلاف مخالفان سوریه

سه شنبه 20 خرداد 1393
21:45
استعفای یکی دیگر از اعضای ائتلاف مخالفان سوریه رهبر سابق اخوان المسلمین سوریه، روز سه شنبه از عضویت در ائتلاف مخالفان سوریه، استعفا کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "علی صدر الدین البیانونی" در نامه ای به مجمع عمومی ائتلاف که بر روی پایگاه اینترنتی رسمی اخوان سوریه نیز منتشر شد، در بیان علت استعفای خود اعلام کرد: ائتلاف، دیگر نماینده آرزوها و چشم داشت های اهداف والای "انقلاب" ملت سوریه نیست(!)

وی یکی دیگر از دلایل استعفای خود را تبریک احمد جربا رئیس ائتلاف مخالفان سوریه به عبدالفتاح سیاسی در روز یک شنبه گذشته اعلام کرد و آن را به مثابه تبریک به کودتاگرانی دانست که علیه انقلاب الهام بخش مصر برای سوری ها کودتا کردند.

البیانونی تاکید کرد که ائتلاف مخالفان، از زمان تاسیس تاکنون، همواره در معرض فشارها و تنگناها برای انحراف از مسیر و اجرای خواسته های بیگانگان و خارج شدن از مسیر ملی و انقلابی خود بوده است.

وی با بیان این که اخیرا، میزان مقاومت ائتلاف مخالفان در برابر فشارها و تنگناهایی که آن را به انحراف می کشاند، به شدت کاسته شده است، خاطر نشان کرد: منافع شخصی و تصمیمات مطالعه نشده و فردی بر جانمایه انقلاب و چشمداشت های ملت سوریه رجحان یافته است و هر روز موضعی تازه ما را غافلگیر می کند و اظهاراتی جدید می شنویم که به سرعت یا تکذیب یا تصحیح می شود.

ائتلاف مخالفان سوری هنوز استعفای البیانونی را نپذیرفته است.

گفته می شود که استعفای البیانونی ربطی به اخوان المسلمین سوریه ندارد، و اقدامی شخصی قلمداد می شود.

26

0% ...

آخرین اخبار

چین: با انقضای قطعنامه ۲۲۳۱، بررسی پرونده هسته‌ای ایران در شورای امنیت پایان یافته است


شکست طرح ضد ایرانی آمریکا در شورای امنیت


رهبر انصارالله یمن: ما آغازگر جنگ نیستیم/ اسناد جنایات سعودی را در اختیار داریم


سردار طلایی‌نیک: ۲۰۰ شب حضور حماسی مردم، جهش قدرت اجتماعی در تکمیل قدرت نظامی و ملی بود


هشدار بقایی درباره عملیات‌های پرچم دروغین در منطقه


سردار ابن‌الرضا: آمریکا با فناوری دفاعی پیشرفته ایران به چالش کشیده شد


انهدام پنجاه و سومین فروند پهپاد MQ-9 آمریکا


ذوالقدر: تا به زیر کشیدن ترامپ و نتانیاهو، تنگه هرمز را نخواهیم گشود


فشار آمریکا به دولت عراق با اهرم دلار برای خلع سلاح مقاومت/ گروه های عراقی: انحصار سلاح منوط به پایان حضور نظامی آمریکاست


درخشش هنر و خلاقیت ایرانی در قلب ژنو؛ میزبانی سازمان جهانی مالکیت فکری از «میراث ایرانی و نوآوری آینده»