فعال اردنی: آمریکا از داعش پشتیبانی می‌کند

دوشنبه 2 تير 1393
19:19
فعال اردنی: آمریکا از داعش پشتیبانی می‌کند امان(العالم) – فعال سیاسی اردنی با اشاره به حمایت آمریکا از گروه های تروریستی مانند "داعش" گفت: ملت اردن هرگز از گروهک تروریستی داعش استقبال نمی کند، زیرا از ماهیت آن آگاه است.

"عزمی منصور" روز دوشنبه در گفت وگو با شبکه خبری العالم افزود: ماموریت داعش که ساخته و پرداخته سازمانهای جاسوسی بین المللی است، متلاشی ساختن جوامع عربی و منحرف ساختن مسیر منازعه از سیاسی به مذهبی می باشد.
منصور تاکید کرد: ماموریت اصلی داعش اجرای سیاست امپریالیسم در زمینه ایجاد هرج و مرج خلاق در منطقه و منحرف ساختن منازعه با دشمن صهیونیستی به منازعات مذهبی و جانبی است.
وی تصریح کرد: هشدار آمریکا درباره گسترش داعش در منطقه برای منحرف کردن اذهان عمومی است چون ایالات متحده اصلا خودش پشتیبان اینگونه گروهها است، همچنین ترکیه و کشورهای عرب حوزه خلیج فارس به رغم آنکه گروههای مزبور را تروریستی و ممنوع می نامند اما از آن حمایت می کنند.
منصور یادآور شد: هدف پشتیبانان این گروهک تروریستی، ترسیم نقشه جدید خاورمیانه از عراق تا سوریه و اردن است.
اردن پس از تسلط  گروهک تروریستی داعش بر اراضی هم مرز با استان الانبار عراق، به تقویت نیروهای دفاعی اش در مرز اردن - عراق اقدام کرده است.
tt-23-11:44
 

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

افشاگری تلگراف درباره مخفیگاه سری ماکرون برای فرار


گزارش العالم از تظاهرات گسترده در موصل در حمایت از نیروهای الحشد الشعبی


پروژه صهیونیستی در محاصره مقاومت؛ وعده بالفور در مسیر فروپاشی


حماس: تشدید سرمای زمستان در غزه، فاجعه انسانی ناشی از محاصره را عمیق‌تر کرده است


صف‌آرایی هرقدرتی مقابل ایران محکوم به شکست است


واکنش ایران به تعیین جایزه توسط آمریکا برای درز اطلاعات هسته‌ای


تظاهرات صدها حامی فلسطین در برلین علیه ارسال سلاح به "اسرائیل"


عضو شورای عالی سیاسی یمن: دولت سعودی منتظر تاوان جنایاتش باشد


اعدام 3 تروریست آمریکایی ـ صهیونی کودتای دی ماه 1404 در کرج


رقیب نتانیاهو مأمور تشکیل کابینه شد