قدردانی سازمان منع سلاح شیمیایی از سوریه

سه شنبه 3 تير 1393
10:18
قدردانی سازمان منع سلاح شیمیایی از سوریه هیات مشترک سازمان ملل متحد و سازمان منع سلاح شیمیایی در گزارشی از نقش مثبت دمشق و همپیمانان آن از جمله روسیه در از بین بردن آخرین محموله مواد سمی تقدیر و تشکر کرد.

به گزارش روز سه شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، "احمد اوزمکو" مدیر سازمان منع سلاح شیمیایی عصر دیروز اعلام کرد آخرین محموله سلاح شیمیایی  - که حدود 8 درصد از کل ذخایر شیمیایی سوریه را تشکیل می داد – از منطقه ای در اطراف دمشق خارج شد.
وی تأکید کرد که این عملیات پس از مدتی طولانی صورت گرفت، زیرا به دلیل درگیریها امکان دسترسی به آن منطقه وجود نداشت.
این محموله توسط یک کشتی دانمارکی بارگیری شد تا به بندری در ایتالیا انتقال یابد و پس از آن برای نابودی کامل این مواد شیمیایی، محموله به کشتی آمریکایی "کیپ ری" تحویل داده شود.
اوزومکو خاطرنشان کرد که نابود کردن این محموله حدود 60 روز زمان خواهد برد.
این هیأت مشترک تأکید کرده است که سوریه همه اماکن تولید سلاح شیمیایی اعلام شده را نابود کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

حمله پهپادی اوکراین به پالایشگاه نفت روسیه


ادامه تنش لفظی تند مقامات ترکیه و رژیم صهیونیستی


حملات صهیونیست ها به شهرک های جنوب لبنان


العامری: درگیری میان دولت عراق و مقاومت رخ نخواهد داد


بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم