شرط جالب مفتی‌های تکفیری برای قبول روزه!

شنبه 7 تير 1393
19:16
شرط جالب مفتی‌های تکفیری برای قبول روزه! مرکز موسوم به دیدبان حقوق بشر سوریه، از انتشار فتوای جدید مبلّغان سلفی و وهابی نزدیک به تروریست‌های "داعش" در مورد شرایط قبول روزه خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، این مرکز مخالف دولت سوریه، یکی از مبلغان و مفتیان داعش در شهر "الباب" سوریه، در آستانه ماه مبارک رمضان فتوای جدیدی صادر کرده است که بر اساس آن، روزۀ کسانی که گروهک داعش را دوست ندارند، باطل است!

این شیخ تکفیری در فتوای جالب خود آورده است: «هرکس که "دولت اسلامی عراق و شام" (داعش) را دوست نداشته باشد، روزه اش باطل است؛ و هر که نماز نخواند نیز روزه اش باطل است. پس هر کس که چنین ویژگی هایی دارد، به خود زحمت روزه گرفتن ندهد، چرا که جز تشنگی و گرسنگی هیچ بهره ای نخواهد برد» !

مبلّغان سلفی وابسته به داعش، در صدور فتواهای عجیب و غریب، سابقه طولانی دارند و این فتواها در موارد بسیار، موجب هتک حرمت و تعرض به نوامیس مسلمانان و کشته شدن بسیاری از آنان شده است.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

کارشناس عرب: اسرائیل در وضعیت راهبردی بغرنجی به سر می برد


پزشکیان: پیوند ایران و اقلیم کردستان برای ما بسیار باارزش است


کاریکاتور| روایت تصویری کمال شرف از شکار جنگنده عربستانی در آسمان یمن


انتشار تصاویر جنگنده اف-۱۵ عربستان پس از سرنگونی در مأرب+فیلم


از فرسایش قدرت آمریکا تا تنگه هرمز و باب‌المندب؛ آیا موازنه قدرت در منطقه در حال تغییر است؟


پیام رئیس‌جمهور در دویستمین شب حضور مردم در خیابان‌ها/وفاق ملی بیش از هر زمان دیگری ضروری است


قالیباف: تغییر نرخ بهره فدرال رزرو، اثر اختلال انرژی بر تورم آمریکا را خنثی نمی‌کند


تهران و مسکو برای تقویت همکاری‌های حسابرسی دولتی هم‌پیمان شدند


بحران برق در بیمارستان‌های غزه؛ ۷۰ درصد ژنراتورها خاموش شدند


ویرانه های ناشی از حملات رژیم اسرائیل به غزه هم قربانی می گیرد