3 نامزد دولت قانون برای نخست وزیری عراق

دوشنبه 9 تير 1393
16:27
3 نامزد دولت قانون برای نخست وزیری عراق نماینده ائتلاف دولت قانون تأکید کرد که ائتلاف ملی امروز نشستی را برای انتخاب یکی از 3 نامزد برای پست نخست وزیری برگزار می‌کند.

به گزارش روز دوشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، "رحاب العبوده" در مصاحبه با شبکه عراقی "سومریه نیوز" گفت: ائتلاف ملی عصر امروز نشستی را برای انتخاب نامزد نخست وزیری برگزار می کند، و رقابت برای این پست بین "عادل عبدالمهدی"، "احمد الجلبی" و "نوری مالکی" نخست وزیر فعلی و رئیس ائتلاف دولت قانون است.
وی افزود: شیوه انتخاب نامزد نخست وزیری، از طریق رأی گیری و یا توافق است، که البته اگر رأی گیری انجام شود مالکی پیروز خواهد شد.
العبوده خاطرنشان کرد: ائتلاف ملی فردا در جلسه پارلمان شرکت می کند و با توجه به داشتن اکثریت، حدنصاب قانونی را (برای تشکیل جلسه) تکمیل خواهد کرد.
این اظهارات درحالی مطرح می شود که "ریاض غالی الساعدی" نماینده فراکسیون الاحرار دیروز گفت، ائتلاف دولت قانون "علی الادیب" وزیر آموزش و "طارق نجم" از سران ائتلاف را به جای "نوری مالکی" برای نخست وزیری نامزد کرده است.
الساعدی با این حال خاطرنشان کرد که این دو نامزد از سوی دیگر فراکسیونها مقبولیت ندارند.

0% ...

آخرین اخبار

تجمع گسترده در صعده در دفاع از مکه و حمایت از نیروهای مسلح یمن


شکست نیروهای نظامی سعودی در ساحل غربی یمن؛ باب‌المندب تحت کنترل نیروهای صنعا


۱۵ کشور درکنفرانس آژانس بر ممنوعیت هرگونه حمله یا تهدید به تأسیسات هسته‌ای تأکید کردند


۱۱ کشته و ۳۰ زخمی در حمله انتحاری به مسجدی در پاکستان


گزارش العالم از بیست و ششمین کنفرانس بین‌المللی پزشکی هسته‌ای در تبریز


برگزاری یکی از بزرگ‌ترین رزمایش‌ها و تجمعات مردمی ایران در تهران + ویدئو


رییس جمهور در همایش جان‌فدایان: ایران متعلق به همه ایرانیان است


"دروغ قرن"؛ چگونه مکه مکرمه به ابزاری در نبرد بر سر جهت‌گیری منطقه تبدیل می‌شود؟


آمریکا رسماً از شورای حقوق بشر سازمان ملل خارج شد


حجت الاسلام طائب: پویش «جان‌فدا» بزرگ‌ترین پویش مردمی در تاریخ جنگ‌های دنیاست