شروط گردان هاي قسام براي آتش بس

چهارشنبه 18 تير 1393
13:31
شروط گردان هاي قسام براي آتش بس شاخه نظامي جنبش حماس به رژيم صهيونيستي هشدار داد كه اگر هر چه سريع تر تجاوزاتش به غزه را متوقف نكند، بازگشت آرامش و ثبات را در خواب هم نخواهد ديد.

به گزارش روز چهارشنبه پايگاه خبري شبكه العالم، متوقف كردن حملات وحشيانه به نوار غزه، توقف حملات هوايي و پرواز هواپيماهاي رژیم صهیونیستی بر فراز غزه، پايبندي به بندهاي آتش بس سال 2012، آزاد كردن فلسطيني هايي كه در چارچوب توافق «وفاداري آزادگان» آزاد شده بودند، توقف حمله به منافع فلسطيني ها و پايان دادن به دخالت رژیم صهیونیستی در دولت وفاق ملي فلسطين از جمله شروط گردان هاي قسام براي برقراري آرامش است.
"ابوعبيده" سخنگوي گردان هاي قسام، تاكيد كرد: دشمن همه تفاهم ها و توافق ها به ويژه تفاهم مربوط به آتش بس را ناديده گرفت، به ملت ما حمله كرد و در حق اسيران فلسطینی مرتكب جنايت شد. دشمن بر شدت حملاتش در سراسر فلسطين افزوده است.
وی افزود: گردان هاي قسام ديروز و امروز در واكنش به اين تجاوزگري ها با ده ها موشك مواضعي را در شهرك هاي صهيونيست نشين هدف قرار داد تا به دشمن بفهماند تصميم احمقانه اي گرفته است كه براي آن گران تمام خواهد شد.
سخنگوي گردان هاي قسام خاطرنشان کرد: رژيم صهيونيستي منازل شهروندان را به طور وحشيانه هدف قرار مي دهد و به زعم خود می پندارد كه خواهد توانست به مقاومت ضربه بزند.
ابوعبیده تأکید کرد: ما به دشمن هشدار مي دهيم كه هدف قرار دادن منازل شهروندان فلسطيني عبور از خطوط قرمز ما است. اگر حمله به منازل شهروندان را متوقف نكند ما نيز با افزايش برد موشك هاي خود، چنان واكنشي نشان خواهيم داد كه حتی تصورش برای آنان غیر ممکن باشد.
ابو عبيده سران رژيم صهيونيستي را مسوول تجاوزگري ظالمانه به غزه و پيامدهاي آن دانست و تاكيد كرد که مقاومت با ادامه پايداري، درس جدیدی به رژيم صهيونيستي خواهد داد.

0% ...

آخرین اخبار

شماری شهید و مجروح بر اثر حملات ارتش اشغالگر در باریکه غزه + فیلم


فصل زیتون در غزه: درختانی که در جنگ نابود شدند و خاطره‌ای که در این سرزمین ریشه دارد


دشمن اگر دوباره حماقت کند با پاسخی پشیمان‌کننده‌تر روبرو می‌شود


یمن تصاویر جدیدی از شکار نیروهای وابسته به سعودی منتشر کرد


انفجار یک فروند سوپر نفتکش متخلف در جنوب تنگه هرمز + فیلم


دبیر شورای عالی امنیت ملی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد / فرمانده ارتش پاکستان: به صراحت اعلام می‌کنیم مرز بین ایران و پاکستان باز است


قالیباف: حرف جدیدی نداریم؛ آمریکا باید شروط هفتگانه را اجرا کند


سردار جوانی در گفتگو با العالم: فناوری در اختیار داریم که پایگاه‌های آمریکا را دورتر از منطقه نیز هدف قرار دهیم


پزشکیان: تمام مشکلات منطقه از تشدید تنش تا اختلال در تنگه هرمز ناشی از خوی جنگ طلبی آمریکا


نماینده آمریکا: فرانسه اولین کشوری است که سقوط می‌کند