هلاکت 91 نظامی صهیونیست از آغاز حمله به غزه

دوشنبه 6 مرداد 1393
09:14
هلاکت 91 نظامی صهیونیست از آغاز حمله به غزه گردان‌های قسام اعلام کرد، از آغاز حمله زمینی رژیم صهیونیستی به نوار غزه تا امروز، 91 افسر و نظامی این رژیم در درگیری‌های مستقیم به هلاکت رسیده، و صدها تن دیگر از نیروها نیز زخمی شده‌اند.

به گزارش روز دوشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، گردانهای قسام در بیانیه‌ای تأکید کرد: وضعیت شماری از مجروحان نظامی رژیم صهیونیستی نیز بسیار وخیم است.
قسام تأکید کرد که  91 افسر و سرباز رژیم صهیونیستی در درگیری های رو در رو از پای در آمده‌اند.
قسام در بیانیه خود افزود: این 91 نظامی رژیم صهیونیستی که به دست نیروهای مقاومت به هلاکت رسیده اند، به غیر از آن دسته از نیروهای این رژیم هستند که در عملیات نیروهای مقاومت با موشک های کورنت، فونیکس، خمپاره‌های مختلف، بمب های بشکه ای، بمب های ضد زره و همچنین هدف قرار دادن اماکن تجمع نظامیان صهیونیست و حملات موشکی از پای در آمده‌اند.
گردان‌های قسام تأکید کرد: آمار تلفات ارتش رژیم صهیونیستی بسیار بیشتر از اینها است، و رقم 91 نفر را رزمندگان گردانهای قسام شمارش کرده اند.
بر اساس این بیانیه، اشغالگران صهیونیست تا این لحظه کوشیده اند بر تعداد کشته های خود سرپوش بگذارند.
شماری از تحلیلگران صهیونیست نیز خاطرنشان کردند، تیپ های ویژه غفعاتی و ناحال که از زبده ترین تیپ های ارتش اسراییل محسوب می شوند، نبردهای شدیدی با گردان های قسام در مرزهای نوار غزه داشته اند.
اداره سانسور نظامی رژیم صهیونیستی، انتشار خبرهای مربوط به نبرد با مقاومت فلسطین و خسارات انسانی و مادی ناشی از این حملات را ممنوع کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

هوای بهاری بورس در پاییز/شاخص ۱۸ هزار واحد رشد کرد


مداخله ترامپ در انتخابات کنست از دید جامعه داخلی "اسرائیل"


توافق ایران و عراق برای اخراج یا تحویل گروه های کرد مسلح


عاصم منیر وارد تهران شد


درخشش علمی دانشگاه مراغه در سطح جهانی


اطلاعیه سپاه درباره توقف نفتکش‌های متخلف و انهدام پهپاد آمریکایی


بقائی: دوران بزن در رو تمام شده/ هیچ ضربه‌ای را بی پاسخ نمی‌گذاریم


قطر: برای پایان دادن به جنگ در منطقه با ایران و آمریکا همکاری می‌کنیم


کاریکاتور | ترامپ در حصار آب‌های نیلگون تنگه هرمز


طلای بندری هم در پاراآسیایی ناگویا ضرب شد


پربیننده ترین خبرها

سردار حسین محبی، سخنگوی سپاه پاسداران: هرگونه حمله به زیرساخت‌های انرژی ایران، سرزمین‌های اشغالی را به زمین سوخته تبدیل خواهد کرد.


وزارت کشور فرانسه اعلام کرد در جریان اعتراضات و خشونت‌های اخیر در این کشور، ۲۳۹۷ نفر دستگیر و ۹۹۷ نفر از نیروهای امنیتی زخمی شده‌اند.


لبنان: از ایران خواسته‌ایم که سفیر جدیدی را تعیین کند


عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران خطاب به آمریکا و اسرائیل: دفعه قبل که خواستید «کار را تمام کنید»، قدرت ایران بیشتر شد.


واکنش عراقچی به لفاظی‌های نخست وزیر رژیم صهیونیستی؛ ایران هم کارهای ناتمامی با شما دارد!


زاخارووا: غرب در قبال اعتراض‌ها معیارهای دوگانه دارد


وزارت بهداشت یمن: شمار شهدا و مجروحان حملات عربستان به ۵۳۶ نفر رسید


بمباران یک منزل مسکونی در استان تعز یمن


تشدید دوباره تنش میان نتانیاهو و اوباما در آستانه انتخابات رژیم صهیونیستی


قهرمانی تاریخی و اقتدار ملی کشتی آزاد امیدهای ایران در قلب آمریکا


اصابت نفتکش متخلف با مین در جنوب تنگه هرمز