تکرار نقض آتش بس از سوی صهیونیست ها

دوشنبه 13 مرداد 1393
17:40
تکرار نقض آتش بس از سوی صهیونیست ها العالم - رژیم صهیونیستی آتش بس موقتی را که به صورت یک طرفه در غزه اعلام کرده بود، با حمله به یک منزل مسکونی در اردوگاه الشاطی نقض کرد.

به گزارش روز دوشنبه خبرنگار العالم از نوار غزه، این تجاوزگری که تنها چند دقیقه پس از اجرایی شدن طرح آتش بس صورت گرفت، به شهادت یک کودک و زخمی شدن 30 فلسطینی دیگر که اغلب زن کودک هستند، منجر شد.

به این ترتیب شمار شهدای فلسطینی از آغاز تهاجم ارتش رژیم صهیونیستی به غزه در 28 روز گذشته به یک هزارو 850 نفر و شمار مجروحان نیز به بیش از نه هزارو 400 نفر رسیده است.

بنا بر اعلام خبرنگار العالم، ارتش اشغالگر به صورت یک جانبه آتش بس هفت ساعته در غزه اعلام کرد بود که از ساعت 10 صبح به وقت محلی آغاز شد؛ به اذعان رژیم صهیونیستی این آتش بس تمام مناطق نوارغزه را در بر نمی گیرد.

از سوی دیگر "اویگدور لیبرمن" وزیر خارجه رژیم اشغالگر قدس در تازه ترین اظهارات خود پیشنهاد کرده که سازمان ملل اداره امور نوار غزه را به عهده بگیرد.

وی در کنیست اعلام کرد که باید به امکان مکلف شدن سازمان ملل متحد به اداره نوار غزه فکر کرد و این گزینه دور از نظر نیست.

لیبرمن، سرکرده حزب "اسرائیل خانه ما" یک نژادپرست افراطی و جزء "بازهای" کابینه بنیامین نتانیاهو است که خواهان اشغال مجدد نوار غزه شده اند.


 

0% ...

آخرین اخبار

پزشکیان عصر امروز به مسکو می‌رود/ سخنرانی در اجلاس سران مجمع کشورهای صادرکننده گاز


عراقچی: امنیت انرژی جهان در گرو همکاری ایران و روسیه است


بقائی: نشست تهران می‌تواند مقدمه‌ای برای شکل‌دهی به امنیت درون‌زای منطقه باشد


زخم‌هایی عمیق‌تر از بیماری؛ روایت رنج کودکان پروانه‌ای ایران زیر سایه تحریم‌های آمریکا + ویدئو


سفر مقام‌های ارشد عربستان، ترکیه و پاکستان به تهران/ایده ایران برای ایجاد امنیت درون‌زا


لولا داسیلوا برای چهارمین بار رئیس جمهور برزیل شد


ایرلاین‌های خارجی آسمان سعودی را دور زدند


آیزنکوت: اجازه نمی‌دهیم نتانیاهو، ارتش را ابزار بقای سیاسی خود کند


بقایی: آمریکا با اتهام‌زنی به ایران، دزدی دریایی خودش را فراموش کرد


تنش بی‌سابقه بین نتانیاهو و رئیس ستاد ارتش رژیم اسرائیل