تروریست ها اهالی عرسال را سپر انسانی قرار داده اند

دوشنبه 13 مرداد 1393
20:03
اللبوه/لبنان(العالم) ـ فرماندار منطقه اللبوه واقع در همسایگی منطقه عرسال، در مرز سوریه و لبنان، تاکید کرد که تروریست های داعش و النصره از ساکنان عرسال به عنوان سپر انسانی استفاده می کنند.

"رامز ناصر امهز" عصر دوشنبه در گفتگو با شبکه خبری العالم گفت: ارتش لبنان پناهگاه های عناصر تروریستی در منطقه عرسال را هدف حملات سخت خود قرار داده است اما این تروریستها از ساکنان منطقه به عنوان سپر انسانی استفاده می کنند و به آنها اجازه نمی دهند تا شهر را ترک کنند.

وی از ساکنان عرسال خواست تا با ارتش لبنان برای اخراج تروریستها همکاری کنند.

فرماندار اللبوه، افزود: تروریست های داعش و النصره پس از آنکه سوریه را تخریب کردند و ارتش سوریه به آنها ضربات سنگینی وارد کرد، به خاک لبنان منتقل شدند و می خواهند که لبنان را نیز نابود کنند اما ارتش لبنان با عزم و اراده مردمی، تروریست ها را تار ومار خواهد کرد.

امهز درخواست برخی طرف های لبنانی برای ایجاد آتش بس میان ارتش و عناصر تروریستی در منطقه عرسال را به سخره گرفت و گفت: چگونه میان دولت و عناصر تروریستی آتش بس برقرار می شود؟ آتش بس میان دولت با دولتی دیگر صورت می گیرد نه میان دولت و تروریست ها که مردم را به عنوان گروگان نگه می دارند و افرادی را از ارتش لبنان به قتل رسانده اند.

فرماندار منطقه اللبوه از برخی طرف های لبنانی خواست تا از تروریست ها بخواهند منطقه را ترک کنند که در غیر این صورت ارتش لبنان این تروریست ها را از بین خواهد برد.

وی تاکید کرد: ارتش لبنان برای نجات مردم عرسال از شر تروریست هایی که به ناموس مردم تجاوز کرده و آنها را از ترک شهر باز می دارند، آماده است.

0% ...

آخرین اخبار

مقام فلسطینی: پیکر هشت هزار نفر در نوار غزه زیر آوار است


قطر: اسرائیل به دنبال جنگ است ، نه صلح


حمله عربستان به قایق‌های ماهیگیری در تعز، هشت کشته برجای گذاشت


در صورت هدف قرار گرفتن زیرساخت‌های ما، کابل‌های اینترنتی در تنگه هرمز هدف قرار می‌گیرد


عراقچی: سه دور مذاکره کردیم که همگی به جنگ ختم شد؛ هسته‌ای بهانه است


سخنگوی سپاه پاسداران: تنگه هرمز همچنان بسته می‌ماند


شماری شهید و مجروح بر اثر حملات ارتش اشغالگر در باریکه غزه + فیلم


فصل زیتون در غزه: درختانی که در جنگ نابود شدند و خاطره‌ای که در این سرزمین ریشه دارد


دشمن اگر دوباره حماقت کند با پاسخی پشیمان‌کننده‌تر روبرو می‌شود


یمن تصاویر جدیدی از شکار نیروهای وابسته به سعودی منتشر کرد