داعشی‌های اروپایی در عراق

يکشنبه 26 مرداد 1393
14:08
داعشی‌های اروپایی در عراق جوان دانمارکی پس از عضویت در گروه تروریستی داعش "ابوفاتح" نام گرفت، و با پوشیدن لباس سیاه و تغییر چهره، سلاح خود را به سوی مردم عراق نشانه رفت.

به گزارش روز یکشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، "ابوفاتح" سرانجام در عملیاتی انتحاری در شمال بغداد به هلاکت رسید. گروه داعش با انتشار عکس‌هایی از این عضو دانمارکی خود در فیسبوک و تویتر، خبر مرگ او را اعلام کرد.
ابوفاتح یکی از تروریستهایی است که پس از شستشوی مغزی عضو داعش شده، و از مناطق مختلف دنیا به عراق و سوریه اعزام می‌شوند.
گزارش‌ها حاکی است که روزانه صدها تن از این تروریستها از مناطق مختلف دنیا وارد سوریه و سپس عراق می‌شوند تا در صفوف گروه تروریستی داعش بجنگند.
آنها با همکاری و مجوز ترکیه به راحتی وارد سوریه شده و پس از آن به موصل اعزام می شوند.
این تروریست‌ها پیش از هر کاری، باید دوره‌هایی فشرده را برای آموختن عقاید داعش و کارهای تروریستی بگذرانند.
گزارش‌ها به نقل از ساکنان شهر موصل و استان الانبار، حاکی است که روزانه شمار بسیاری از تروریست‌های تبعه کشورهای مختلف، از طریق گذرگاه مرزی ربیعه از طریق سوریه وارد عراق می شوند.

0% ...

آخرین اخبار

روسیه: قطعنامه پیشنهادی ما به دلیل منافع سیاسی کوتاه مدت رد شد


حمله پهپادی حزب الله لبنان به بزرگترین مجتمع صنایع نظامی رژیم صهیونیستی 


تغییر آرایش ایست‌های بازرسی؛ سازماندهی موج جدید داوطلبان آغاز شد


 سفیر ایران: اقدام شورای امنیت علیه ایران را به رسمیت نمی‌شناسیم


موج چهلم عملیات وعده صادق 4 با رمز یا امیرالمومنین با مشارکت نیروهای مقاومت اسلامی


هشدار بسته‌شدن باب‌المندب و سوئز همزمان با تعطیلی سرزمین‌های اشغالی


سنگین‌ترین حملۀ موشکی حزب‌الله لبنان به سرزمین های اشغالی+ فیلم


آغاز تازه‌ترین موج موشک‌باران سرزمین‌های اشغالی از ایران


تبریک دفتر آیت الله سیستانی به رهبر جدید انقلاب


سردار شکارچی خبر مخفی شدن نیروی دریایی سپاه در بنادر اقتصادی را تکذیب کرد