تسليم شدن صدها تن از عناصر مسلح در سوريه + عکس

پنج‌شنبه 30 مرداد 1393
11:47
تسليم شدن صدها تن از عناصر مسلح در سوريه + عکس خبرگزاری رسمی سوریه "سانا" اعلام کرد که 379 نفر از گروه های مسلح و تحت تعقیب خود را در مناطق مختلف سوریه تسلیم نیروهای مسلح کردند.

به گزارش روز پنجشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، افراد مسلح تحت تعقیب، دیروز در دمشق، ریف دمشق، حمص، قنیطره، ادلب، لاذقیه، حماه، السویدا، حلب، رقه و الحسکه، خود را تسلیم کردند.
"صبحی حرب" رییس دفتر حزب بعث سوریه در استان حمص اعلام کرد: کمیته آشتی ملی سوریه همچنان به تلاش خود برای خلع سلاح افراد مسلح و بازگرداندن آنها به آغوش جامعه برای بازسازی سوریه تلاش می کند.
حرب افزود: دولت در صدد است افراد مسلح فریب خورده را به جامعه بازگرداند.
افرادی که سلاح های خود را به زمین گذاشتند، اعلام کردند که همچون دیگر شهروندان سوریه زندگی جدیدی را در جامعه آغاز خواهند کرد و از افراد مسلحی که با ارتش می جنگند، خواستند که برای خنثی کردن توطئه های دشمنان سلاح های خود را زمین بگذارند.

 

 
0% ...

آخرین اخبار

غریب آبادی: ایران جنگ‌طلب نیست، اما هر تجاوزی پاسخی قاطع دارد


سرتیپ جهانشاهی: نیروی زمینی ارتش از شمال غرب تا سواحل مکران مقتدرانه حضور دارد


معنای این همه بسیج و تجمع در منطقه خلیج فارس چیست؟


ایستادگی مقتدرانه رزمندگان ارتش در برابر دشمن، جلوه‌هایی از پیوند ایمان و اقتدار است


بقائی: حضور موثر در نشست‌ها، سیاست دستگاه دیپلماسی است/جزئیات سه برنامه دیپلماتیک ایران


پرچم ایران در دهکده بازی‌های پاراآسیایی ناگویا به اهتزاز درآمد


تبریک مقامات عالی‌رتبه کشور به افتخارآفرینان کشتی فرنگی در خاک آمریکا


پارادوکس حاکمیت بحرین؛ سیاست‌هایی که نارضایتی را گسترش می‌دهد


وزیر راه و شهرسازی بر همکاری برای توسعه حمل‌ونقل ارزان و بدون توقف در منطقه تأکید کرد


پزشکیان: ایستادگی مردم و حفظ همبستگی ملی، محاسبات دشمن را با شکست مواجه کرد