اعلام "خلافت" بوکوحرام در يکی از شهرهای نيجريه

يکشنبه 2 شهريور 1393
19:44
اعلام سرکرده گروهک تندروی بوکوحرام، به تبعیت از خلیفه خودخوانده داعش، در یکی از شهرهای نیجریه "خلافت اسلامی" اعلام کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "ابوبکر شیکاو" سرکرده تشکیلات تروریستی "بوکوحرام" در نیجریه، در شهر "گووزا" در ایالت "بورنو" که در ماه جاری توسط این گروهک اشغال شده است، "خلافت اسلامی" اعلام کرد.

شیکاو در یک نوار ویدئویی 52 دقیقه ای گفت: سپاس خداوند را که به برادرانمان در شهر "گووزا" یاری رساند و آن را بخشی از "خلافت اسلامی" قرار داد.

وی افزود: شهر "گووزا" از این پس هیچ ارتباطی با نیجریه ندارد.

پیش از این کارشناسان پیش بینی کرده بودند که با پیشروی‌های گروه مذکور و توان آنها در شکست دادن ارتش در مناطق مختلف نیجریه، هدف آنها در ایجاد خلافت اسلامی در شمال این کشور است.

گفته مقام‌های امنیتی و کارشناسان نیجریه، اظهار داشته اند که بوکوحرام از ماه آوریل گذشته تاکنون بر شمار زیادی از روستاها مسلط شده و توانسته است مناطق مهمی از شمال‌شرقی نیجریه را تحت کنترل خورد درآورد. پیشروی‌های این گروه موجب شده است تا ارتش نیجریه عقب‌نشینی گسترده‌ای داشته باشد.

سرکرده گروه تروریستی بوکوحرام اخیرا در اظهاراتی، حمایت خود را از ابوبکر البغدادی سرکرده گروه تکفیری داعش ابراز داشته بود.

0% ...

آخرین اخبار

دیدار رئیس مجلس شورای اسلامی با رهبر معظم انقلاب


حمایت ترامپ از نتانیاهو در انتخابات رژیم صهیونیستی جنجال برانگیز شد


سیاست‌های آمریکا و غرب به ضرر خودشان تمام می‌شود


صنعا به شیخ الازهر: عربستان سعودی با وجود پیام‌های اطمینان‌بخش یمنی‌ها، جنگ را انتخاب کرد


شهادت یکی از فرماندهان کمیته‌های مقاومت فلسطین


پاراآسیایی ناگویا؛ تیم ملی پاراتکواندو ایران قهرمان شد


وزیر دفاع: هوافضای سپاه و پدافند ارتش اولویت هستند


بقائی: آمریکا خود مسبب ناامنی و آشوب موجود در منطقه است


به هرگونه اشتباه عملیاتی دشمن پاسخ می‌دهیم


پوتین در دیدار با ویتکاف: روسیه آماده کمک به حل‌وفصل مناقشه ایران و آمریکا است