درگیری گروه‌های تروریستی در عراق

يکشنبه 9 شهريور 1393
15:32
درگیری گروه‌های تروریستی در عراق به دنبال افزایش اختلافات، درگیری نظامی بین داعش و دیگر گروه های تروریستی در عراق آغاز شده است.

به گزارش روز یکشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، "مازن سامرائی" سرتیپ ارتش بعث عراق و سخنگوی "جبهه خلاص ملی" به روزنامه "شرق الاوسط گفت": گروههای نقشبندیه ( به سرکردگی عزت الدوری معاون فراری صدام دیکتاتور معدم عراق)  و گردان های "انقلاب العشرین" و "جیش الراشدین" که همگی تحت نام " شورای نظامی انقلابیون عشائر" فعالیت می کنند؛ از تمامیت طلبی و زیاده خواهی داعش به ستوه آمده و در مناطقی با داعش درگیر شده اند.

بنابر اخبار رسیده، گروه تروریستی داعش که در ابتدا با خیانت برخی گروههای بعثی – تروریستی توانسته بود مناطقی از عراق را تصرف کند از تقسیم مناطق و اعطای آن به سایر گروه ها خوداری کرده و دیگر گروه ها را تکفیر کرده است.

 

0% ...

آخرین اخبار

رهبر معظم انقلاب: مقصود از وحدت، محور قرارگرفتن نقاط مشترک میان مسلمانان است


حمله پهپادی اوکراین به پالایشگاه نفت روسیه


ادامه تنش لفظی تند مقامات ترکیه و رژیم صهیونیستی


حملات صهیونیست ها به شهرک های جنوب لبنان


العامری: درگیری میان دولت عراق و مقاومت رخ نخواهد داد


بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد