مفتی اهل تسنن عراق مقابله با داعش را واجب دانست

دوشنبه 17 شهريور 1393
12:12
مفتی اهل تسنن عراق مقابله با داعش را واجب دانست مفتی اهل تسنن عراق با صدور فتوایی، داوطلب شدن برای مقابله با گروه تروریستی داعش را واجب دانست.

به گزارش روز دوشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، رسانه‌ها و سایت‌های نزدیک به مفتی اهل تسنن عراق تأکید کردند که "مهدی الصمیدعی" در فتوایی عضویت در نیروهای موسوم به "حمایت از اهل تسنن" برای مقابله با گروه تروریستی داعش را واجب اعلام کرد.
پیش از این، با شدت گرفتن اقدامات گروه تروریستی داعش در عراق و اشغال استان نینوا، "آیت الله سیستانی" مرجعیت عراق با صدور فتوای جهاد کفایی، از مردم این کشور خواست برای عضویت در نیروهای ارتش و مقابله با این گروه تروریستی، داوطلب شوند.
از سوی دیگر، روزنامه رسمی "الصباح" عراق اعلام کرد که مردم این کشور امروز در انتظار رأی اعتماد مجلس به دولت جدید به نخست وزیری حیدرالعبادی هستند.

0% ...

آخرین اخبار

بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود