سازمان سیا: داعش 31 هزار و 500 تروریست دارد

جمعه 21 شهريور 1393
11:45
سازمان سیا: داعش 31 هزار و 500 تروریست دارد العالم - سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا از افزایش اعضای داعش از 10 هزار نفر به 31 هزار و 500 نفر خبر می دهد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا اعلام کرد، داعش در سوریه و عراق میان 20 تا 31 هزار و 500 نفر نیرو دارد؛ این تعداد در ابتدای فعالیت داعش در عراق 10 هزار نفر بوده است و اکنون چند برابر شده است.

"راین تراپانی" سخنگوی سیا به خبرگزاری فرانسه گفت: برآوردهای سیا با استناد به بررسی گزارشهای جدید همه منابع اطلاعاتی از ماه می تا اوت حکایت از این دارد که داعش حدود20 تا 31 هزار و 500 نفر نیرو در عراق و سوریه دارد.

وی افزود؛ پیش از این دستکم 10 هزار تروریست عضو این سازمان بودند.

سخنگوی سیا ادامه داد: سیا دلیل افزایش جمعیت داعش را به روند سربازگیری گسترده این سازمان از ماه ژوئن و پس از پیروزی های میدانی و اعلام خلافت در مناطق گسترده ای از مرزهای سوریه و عراق می داند.

این اظهارات سخنگوی سیا پس از سخنان باراک اوباما مبنی بر راه اندازی ائتلافی علیه داعش و حملات هوایی به سوریه و عراق ایراد شده است.

پس از نشست کشورهای منطقه در جده با حضور جان کری وزیر خارجه آمریکا، 10 کشوراز جمله برخی کشورهای عربی حوزه خلیج فارس، مصر، لبنان، اردن و عراق روز پنجشنبه بر پایبندی خود به همکاری با آمریکا برای مبارزه با داعش تاکید کردند.

0% ...

آخرین اخبار

انتقاد پارلمانی از بی‌توجهی دولت لبنان به جنوب کشور


حمله موشکی یمن به نیروهای هوادار عربستان سعودی و سرنگونی پهپاد شناسایی این کشور  


درخشش تیم کشتی آزاد ایران در جام هارویان ارمنستان


تداوم آتش‌افروزی تل‌آویو در جنوب لبنان


تاکید آیت‌الله نوری همدانی بر راه‌های عملی برای وحدت اسلامی


اسلام آباد: تسلیم تحریم‌های یکجانبه علیه ایران نمی‌شویم


سفیر اسبق ایران در عراق پرده از تهدیدات جدید آمریکا علیه بغداد برای قطع روابط با تهران برداشت+فیلم


تکرار ادعاهای سیاسی گروسی علیه برنامه هسته‌ای ایران


سخنگوی وزارت امور خارجه از سفر نخست‌وزیر قطر به تهران خبر داد


حشد الشعبی؛ بخشی جدایی‌ناپذیر از تاریخ پیروزمند عراق است