انهدام باند مغربی جذب نیرو برای داعش

جمعه 21 شهريور 1393
23:02
انهدام باند مغربی جذب نیرو برای داعش وزارت کشور مغرب با صدور بیانیه ای از انهدام یک باند تروریستی جذب نیروهای مغربی برای پیوستن به داعش در سوریه و عراق خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، در بیانیه وزارت کشور مغرب آمده است: اعضای این شبکه که سرکرده آن یک آموزگار دبستان است، از شهرهای فاس، اوطاط الحاج و زایو هستند.

این بیانیه می افزاید: جذب نیرو با هماهنگی سرکردگان داعش از جمله یک زندانی سابق تروریستی و عضو بارز "دادگاه شرعی" داعش انجام می شده است.

بازجویی های وزارت کشور مغرب از دستگیر شدگان نشان می دهد این شبکه در حال طراحی حملات تروریستی به اماکن حساس مغرب بودند و قرار بود برای تحقق این هدف از مراکز امنیتی و کارت های هویت جعلی استفاده نمایند.

وزارت کشور مغرب هیچ سندی درباره نوع ارتباط این افراد با داعش یا نوع طراحی عملیات تروریستی این گروه ارائه نداده است.

7 نفر عضو این شبکه بودند.

0% ...

آخرین اخبار

سردار نقدی ؛ عملکرد رژیم صهیونیستی باعث تقویت جبهه یمن شد


صادرات بیش از ۶ هزار تن خرما از شهرستان جهرم به ۴ کشور خارجی


آغاز نشست حکمرانی جهانی ۲۰۲۶ در چین با حضور ایران


رکورد افزایش قیمت نفت در ۵ ماه گذشته و عبور از ۱۱۶ دلار


حزب الله: تلاش‌ها برای به تسلیم واداشتن ملت فلسطین ناکام خواهد ماند


عربستان از حمله موشکی به خمیس مشیط خبر داد


فرمانده کل ارتش: ایران یکی از چهار قدرت اصلی در تولید پهپاد است+فیلم


عالم لبنانی: لبنان تحت هیچ شرایطی صهیونیستی نخواهد شد


حمله مسلحانه به کلیسا در اردن؛ ۷ کشته در پی این حادثه + فیلم


فرانسه خیابان‌ها را امنیتی کرد؛ استقرار ده‌ها هزار نیروی ارتش برای مهار اعتراضات