القاعده مغرب هم خلافت بغدادی را نپذیرفت

سه شنبه 24 تير 1393
22:24
القاعده مغرب هم خلافت بغدادی را نپذیرفت تشکیلات القاعده در کشورهای مغرب عربی با انتشار بیانیه‌ای بر روی اینترنت، بار دیگر بر بیعت با "ایمن الظواهری" سرکرده تشکیلات بین المللی القاعده و مردود دانستن اعلام "خلافت" در عراق و سوریه تأکید کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، شاخه مغرب عربیِ تشکیلات القاعده با انتشار بیانیه ای بر روی اینترنت بر "بیعت" خود با ایمن الظواهری تأکید و اعلام کرد: این بیعت با هدف جهاد برای "بازپس گیری سرزمین های مسلمانان" و "ایجاد حاکمیت شریعت اسلامی" و "حاکمیت مجدد خلافت راشده" است.

خبرگزاری فرانسه با اعلام این خبر افزود: تشکیلات مذکور که در شمال و غرب افریقا فعالیت می کند، اعلام "خلافت" از سوی گروهک تروریستی "دولت اسلامی عراق و شام" موسوم به "داعش" را مورد انتقاد قرار داده و پرسیده است: چگونه ممکن است چنین امری "بدون مشورت با سران مجاهدین که صداقت، تجربه و دلسوزی شان برای امت اسلامی" و تلاششان برای برپایی "خلافت راشده" ثابت شده است، اعلام شود؟

در ادامه این بیانیه، از سران گروهک تروریستی داعش پرسیده شده است: شما کجا و رهبری طالبان و فرمانده آن ملا عمر کجا؟! شما کجا و "شیخ ایمن الظواهری" و رهبران شاخه های القاعده در سایر مناطق کجا؟!

این تشکیلات همچنین از "فرماندان جهادی بارز" در مناطق مختلف جهان از جمله ایمن الظواهری و سرکرده کشور خودخوانده داعش، ابوبکر بغدادی خواست اختلافات را کنار گذاشته و مشکلات داخلی میان خودشان را به دور از رسانه ها، حل نمایند.

0% ...

آخرین اخبار

آئین روز جهانی قدس در دانمارک برگزار شد


روز جهانی قدس در نیویورک و طنین فریاد حمایت از ایران و فلسطین


اعلام زمان مراسم تشییع شهید امیر سرلشکر خلبان عزیز نصیرزاده


اصابت حمله موشكي ايران به ٥ هواپيماي سوخت رسان امريكا در عربستان


موج ۴۸ عملیات وعده صادق ۴ با رمز مبارک یا قمربنی هاشم (ع)


جلالی: زمان نقش‌آفرینی بریکس و شانگهای در توقف تجاوز به ایران فرارسیده است


سخنگوی قرارگاه خاتم الانبیا(ص): در هر نقطه‌ای از منطقه باشید زیر آتش و آوار دفن خواهید شد


سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس: هیمنه شیطان بزرگ را شکسته‌ایم


نامه مهم آیت الله اعرافی به پاپ رهبر کاتولیک‌های جهان


موج چهل و ششم عملیات وعده صادق ۴