تصاویر اختصاصی از عملیات ضلوعیه علیه داعش

شنبه 22 شهريور 1393
12:36
ارتش عراق، در عملیات آزادسازی منطقه الضلوعیه در استان صلاح الدین، ده ها تن از عناصر تروریست داعش را به هلاکت رساند.

"محمد الربیعی" خبرنگار شبکه العالم روز شنبه گزارش داد، ضلوعیه منطقه ای زراعی است و پیشروی ارتش عراق در آن به کندی صورت می گیرد، با این حال عملیات برای آزادسازی کامل این منطقه ادامه دارد.

نیروهای ارتش عراق، برای پاکسازی ضلوعیه از عناصر تروریستی داعش، از دو منطقه الهور و المعجون حرکت کردند؛ و خسارت های سنگینی به نفرات و مهمات تروریست ها وارد کردند.

یک افسر عراقی درباره این عملیات به خبرنگار شبکه العالم گفت: روز جمعه، منطقه المعجون را تقریبا به طور کامل از عناصر تروریست داعش پاکسازی کردیم، و شمار زیادی از عناصر پلید این گروه تروریست را به هلاکت رساندیم و خانه های اطراف منطقه را به عشایر سپردیم.

یکی دیگر از افسران عراق نیز در مصاحبه با خبرنگار العالم اظهار داشت: منازل عشایر الجبور را از عناصر تروریست داعش پاکسازی کردیم و توانستیم دستکم 20 تن از آنان را به هلاکت برسانیم.

این عملیات، با مشارکت یگان های مختلف ارتش عراق صورت گرفت و سطح بسیار بالای هماهنگی میان نیروها، زمینه را برای شناسایی اماکن تجمع عناصر مسلح فراهم کرد، به طوری که شماری از عناصر مسلح ناچار شدند به اماکن دیگر فرار کنند.

12-22:30

0% ...

آخرین اخبار

هماهنگ‌کننده عقیدتی سیاسی ارتش: توان دفاعی نیروهای مسلح، مانع تحقق اهداف دشمن شد


رئیس شورای اروپا: کانال دیپلماتیک غیررسمی با روسیه همچنان باز است


سردار نقدی ؛ عملکرد رژیم صهیونیستی باعث تقویت جبهه یمن شد


صادرات بیش از ۶ هزار تن خرما از شهرستان جهرم به ۴ کشور خارجی


آغاز نشست حکمرانی جهانی ۲۰۲۶ در چین با حضور ایران


رکورد افزایش قیمت نفت در ۵ ماه گذشته و عبور از ۱۱۶ دلار


حزب الله: تلاش‌ها برای به تسلیم واداشتن ملت فلسطین ناکام خواهد ماند


عربستان از حمله موشکی به خمیس مشیط خبر داد


فرمانده کل ارتش: ایران یکی از چهار قدرت اصلی در تولید پهپاد است+فیلم


عالم لبنانی: لبنان تحت هیچ شرایطی صهیونیستی نخواهد شد