العالم ـ اروپا
کاستا در مصاحبه با نشریه بلژیکی «راپورتر»، با وجود اعلام باز بودن این کانال، نسبت به تمایل مسکو برای مشارکت در گفت وگو ابراز تردید کرد.
رئیس شورای اروپا در پاسخ به پرسشی درباره احتمال تعیین یک نماینده اروپایی برای شرکت در مذاکرات صلح، گفت: شکل و چارچوب این امر به ماهیت گفت وگوها بستگی خواهد داشت.
بر اساس این گزارش، «پدرو لورتیه» رئیس دفتر کاستا در ماه ژوئن سال جاری میلادی، دو گفت وگوی تلفنی با یکی از مقامهای ارشد روسیه که از نزدیکان ولادیمیر پوتین رئیس جمهور این کشور محسوب میشود، انجام داده بود.
این اقدام که برای اولین بار از زمان آغاز جنگ در اوکراین با هدف پیدا کردن راهی برای آغاز مذاکرات میان روسیه و اتحادیه اروپا برای پایان دادن به این جنگ بود، با انتقاد برخی از رهبران اروپایی از کاستا مواجه شد که چرا وی آنها را در جریان این تماسها با کرملین قرار نداده است.