اسرار داعش در موبایل های عناصر آن

شنبه 22 شهريور 1393
21:21
اسرار داعش در موبایل های عناصر آن العالم - فرار نیروهای داعش از درگیری در مناطق مختلف عراق و به جا ماندن تلفن های همراه حاوی فیلم و عکس آنان بخشی از فعالیت های تروریست های این گروه را افشا کرده است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم ، به دنبال فرار عناصر گروهک تروریستی داعش در درگیری با گردان های "حمزه" عشایر انبار عراق که با همکاری ارتش و نیروهای نظامی آن کشور علیه عناصر تروریستی در شهر الحدیثه در غرب الرمادی می جنگند شماری از تلفن های همراه تروریست ها به دست نیروهای عشایر افتاده است.

نیروهای عشایر عراق اعلام کردند در این تلفن های همراه، تصاویری از عناصر داعش قبل از پیوستن آنها به این گروهک و در زمان حضور در کشورهای زادگاهشان و همچنین در هنگام حضور در شهرها و مناطق مختلف تحت اشغالشان در استان الانبار عراق یافت شده است.

در ویدئوهای به دست آمده از این تلفن های همراه، عملیات آموزش سلاح به عناصر داعش و منازل تخریب شده بر اثر حمله هوایی به مواضع آنها و همچنین تصاویر کشته هایشان نیز به چشم می خورد.

علاوه بر این در ویدئوهای مذکور، شماری از عناصر داعش به چشم می خورند که به زبان روسی صحبت می کنند.

در ویدئوهای به دست آمده یک اسیر داعشی دارای گذرنامه روسی مشاهده می شود که به زبان عربی فصحی به روانی صحبت می کند.

0% ...

آخرین اخبار

آیا منطقه به سومین رویارویی برای باز ترسیم موازنه قدرت نزدیک می شود؟


یحیی سریع: عربستان در ۲۴ ساعت گذشته ۱۰۹ بار یمن را هدف قرار داد


مساله ایران بر سر دو راهی توافق یا جنگ


گریه مرد فلسطینی به خاطر خداحافظی از خانه اش


بحرین در جنگ یمن: منامه برای خشنود سازی همپیمانانش، بر سر امنیت ملی کشور قمار می کند


پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله


هالووین واقعی آمریکایی‌ها؛ ۱۳ کشته و ۹۲ زخمی


حمله رسانه ای به «آلاء حسین»؛ چه کسی حق دارد عراقی‌ها را به خاطر میهن‌پرستی قضاوت کند؟


انعکاس فریاد مظلومیت فلسطین در آمریکا؛ اشعار «دالیا طه» جهانی شد


عراقچی: برای هر دو مسیر دیپلماسی و نظامی بیش از گذشته آماده‌ایم/ اولویت ما همسایگان هستند