دلیل فراخوان وفاق برای راهپیمایی جمعه آینده در بحرین

سه شنبه 25 شهريور 1393
14:49
دلیل فراخوان وفاق برای راهپیمایی جمعه آینده در بحرین دبیر کل جمعیت وفاق بحرین اعلام کرد: راهپیمایی جمعه آینده "19سپتامبر" مردم بحرین، پیامی از سوی ملتی است که مصرانه خواستار دستیابی به بدیهی ترین حقوق انسانی خود هستند.

به گزارش روز سه شنبه پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از سایت جمعیت وفاق بحرین، شیخ علی سلمان با تاکید بر اهمیت مشارکت مردم در راهپیمایی جمعه آینده، اظهار داشت: حضور گسترده مردم بحرین در تظاهرات هفته آینده اهمیت ویژه ای دارد.
شیخ علی سلمان افزود: پیام ما در راهپیمایی جمعه آینده پافشاری برای مطالبه حقوقمان است و از همه شرکت کنندگان در حج ابراهیمی درخواست می کنیم که پیش از سفر حج، در راهپیمای های مردمی و فعالیت های مختلف شرکت کنند.
دبیر کل جمعیت وفاق خاطرنشان کرد: مردم با شرکت در راهپیمایی ها خواستارشنیده شدن صدایشان هستند.
وی از سوی دیگربا اشاره به افزایش بدهی خارجی بحرین به 6.2 میلیون دلار، خاطرنشان کرد: حکومت بحرین در تنوع بخشیدن به منابع درآمدی و افزایش آن با شکست مواجه شده و سوال این است که چه کسی بهای چنین شکستی را پرداخت خواهد کرد؟
شیخ علی سلمان افزود: حکومت بحرین، ناکامی سیاستهایش را با تحمیل بدهی های سنگین بر دوش بحرینی ها و نسل های آینده جبران می کند.

0% ...

آخرین اخبار

حضور فنی و رسانه‌ای ایران در «مدیا اکسپو ۲»


دیدار وزیر خارجه چین با علی باقری کنی


غریب‌ آبادی: دیپلماسی کشاورزی زمینه‌ ساز تقویت امنیت غذایی و همکاری‌ های منطقه‌ ای است


علی باقری به پکن رفت


سفر نماینده ویژه چین به ایران و غرب آسیا


الجزایر، فرانسه را به فرار از تحویل نقشه‌ انفجارهای اتمی متهم کرد


حمله به هنرمند عراقی، تلاش آمریکایی - صهیونی برای شکاف میان تهران و بغداد


نماینده دموکرات کنگره خواستار توقف تامین مالی نظامی‌گری آمریکا علیه ایران شد


دولت چین رُس امباپه را کشید


کلینتون: من هم در برنامه هسته‌ای ایران خرابکاری کردم