اختلاف شاهزادگان سعودی رسانه‌ای شد

يکشنبه 30 شهريور 1393
14:33
اختلاف شاهزادگان سعودی رسانه‌ای شد با رسانه ای شدن درگیری لفظی دو شاهزاده سعودی در هیات به اصطلاح امر به معروف و نهی از منکر بار دیگر آتش جنگ قدرت در خاندان آل سعود شعله ور شد.

به گزارش روز یکشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، پس از انتقال حوزه ماموریت برخی اعضای خاطی هیات امر به معروف و نهی از منکر عربستان توسط رییس این هیات که در تعرض به یک تبعه بریتانیایی دست داشتند؛ یک از شاهزاده سعودی رییس این هیات را به خیانت در امانت متهم کرد و خواستار عزل وی شد.
"خالد بن طلال بن عبدالعزیز آل سعود" شاهزاده سعودی در صفحه تویتر خود با حمله به شیخ عبداللطیف آل الشیخ، شاهزاده سعودی و رییس هیات امر به معروف و نهی از منکر عربستان، وی را به تخریب این هیات و دشمنی با نظارت بر اجرای "شرع" دانست.
خالد بن طلال در دو پست متوالی که در تویتر نوشت: این فرد اختیاراتی دارد که بعضی از وزیران ندارند درحالی که در گذشته چنین نبود.
وی افزود: به او می گویم هر کسی که تو را در این مقام معین کرده و چنین اختیاراتی به توداده خیانت در امانت کرده است، و همانگونه که قبلا از دولت طرد شده ای به اذن خدا از هیات امر به معروف هم طرد خواهی شد.
چند روز قبل آل الشیخ اظهار داشت که اختیارات او بیش از بعضی از وزرا است، مثلا می تواند اعضای خاطی را اخراج کند و تصمیمش مبنی بر انتقال اعضایی که به تبعه بریتانیایی تعرض کردند، تغییر ناپذیر است هرچند که بحث و جدل زیادی در کشور ایجاد کرده باشد.

0% ...

آخرین اخبار

وال استریت ژورنال: معاون وزیر جنگ آمریکا استعفا کرد


تجاوز رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان با گلوله‌های حاوی فسفر سفید


عراقچی: آمریکا باید به تعهدات خود و تفاهم‌نامه اسلام‌آباد بازگردد


بقایی: اتحادیه اروپایی نقش خود را در حد مجری اوامر آمریکا تقلیل داده است


نماینده پارلمان لبنان: به قدرت ایران و رهبر آن تکیه داریم و به هم‌پیمانی با تهران افتخار می‌کنیم


ستادکل نیروهای مسلح: تجاوز از هیچ مبدایی تحمل نمی‌شود


ایران، لبنان، فلسطین؛ معادله‌هائی که ترامپ و نتانیاهو نتوانستند با جنگ آنها را به نفع خود تغییر دهند + ویدئو


نجات ۱۶۳ کودک از یک باند قاچاق، فلوریدا و جهان را تکان داد+فیلم


پزشکیان میهمان ویژه مراسم افتتاحیه بازی‌های جهانی عشایر در بیشکک + فیلم و عکس


نبیه بری: به هیچ‌وجه از حق لبنان برای پیگرد "اسرائیل" به‌دلیل تجاوزاتش چشم‌پوشی نمی‌کنیم +فیلم