راه حل وفاق بحرین برای برون رفت از بحران

پنج‌شنبه 3 مهر 1393
21:14
راه حل وفاق بحرین برای برون رفت از بحران منامه (العالم) – عضو جمعیت وفاق بحرین تاکید کرد که گفت و گو تنها راه برون رفت از بحران سیاسی موجود است.

"جاسم المهدی" روز پنجشنبه در گفت و گو با شبکه خبری العالم گفت: متاسفانه رژیم آل خلیفه در گفت و گو با مخالفان به سخنان آنان گوش فرانداد و به همین دلیل مخالفان معتقدند این انحصار طلبی باعث نابودی فرصت های حل بحران خواهد شد و به خودداری از مشارکتشان در انتخابات منجر می شود.
المهدی ادامه داد: باید توافقی منطقی از طریق توزیع حوزه های انتخابی صورت گیرد اما با تصمیم گیریهای شتابزده ای مانند لغو شورای شهر منامه، لغو موضوع استان میانی و نحوه توزیع حوزه های انتخابی مواجه شدیم.
به گفته این شخصیت مخالف بحرینی، همه حتی مخالفان باید در پارلمان دارای حق رای باشند تا بتوانند به شیوه ای مسالمت آمیز حقشان را بگیرند و کار به مشکلات قانونی و اعتراضات مردمی منتهی نشود.
 

0% ...

آخرین اخبار

انتقاد برنی سندرز از جنگ آمریکا علیه ایران و تأثیر ویرانگر آن بر اقتصاد ایالات متحده


«خط خاکستری»؛ عقب‌نشینی تاکتیکی یا شکست راهبردی ارتش رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان؟


پوتین در دیدار با نمایندگان ترامپ: مذاکره درباره اوکراین دشوار است


درس‌نگرفتن های واشنگتن؛ وقتی «بوقچی‌های جنگ» دوباره دست‌به‌کار می‌شوند


سازمان عملیات تجارت دریایی انگلیس از بروز حوادث برای کشتی‌ها درخلیج فارس خبر داد


ابلاغ تمدید تغییر ساعات کاری دستگاه‌های اجرایی تا پایان شهریور


وزارت خارجه تجاوز آمریکا به شناورهای تجاری را محکوم کرد


کابوس ایران بر سر اسرائیل/ نتانیاهو در تنگنای جنگ، غزه و انتخابات گرفتار شده است


گزارش العالم از جزئیات فاجعه انسانی حمله آمریکا به مراسم عروسی سیریک +فیلم


قدرت‌نمایی ایران در میدان بازی‌های جهانی روستایی