سربریدن و قتل سربازان یمنی به دست القاعده + فیلم

دوشنبه 14 مهر 1393
14:49
گروهک موسوم به "جماعت انصار الشریعه" وابسته به القاعده نخستین قسمت از فیلم از قتل و سربریدن 14 سرباز یمنی را منتشر کرد.

به گزارش روز دوشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، این سربازان اوایل آگوست گذشته ربوده شده و پس از مدتی سربریده شدند.
عناصر تکفیری‌ انصارالشریعه، این سربازان را به بهانه وابستگی ارتش یمن به جنبش انصارالله سربریدند.
سایت یمنی "مراقبون پرس" تأکید کرد که تروریستها در اقدامی وحشیانه چند تن از این سربازان را به وسیله چاقو سربریدند و چند تن دیگر را هم به ضرب گلوله به قتل رساندند.
در این فیلم که از سوی شبکه رسانه‌ای حسام وابسته به القاعده در یوتیوب منتشر شده، از زمان به اسارت گرفتن این سربازان تا اعدام آنان به تصویر کشیده شده است؛ موسیقی متن این فیلم هم سرودهایی است که تروریستها با خواندن آن ارتش یمن را به انتقام جویی و مرگ تهدید می کنند.
"بلعیدی" سرکرده این تروریستها هم در این فیلم پس از به اسارت گرفتن سربازان یمنی، با تمسخر شعار جنبش انصارالله (الموت لامریکا و الموت لاسرائیل)، ادعا کرد که اعضای این جنبش به اهل سنت توهین می کنند و آنان را می کشند.

وی همچنین از همکاری دولت یمن با جنبش انصارالله و توافق آنان انتقاد کرد.

این تروریستها همچنین در بخشهایی از این فیلم، پرچم سیاه داعش را حمل می کنند.

0% ...

آخرین اخبار

دریادار عظمایی: ناوهای آمریکایی جرات نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند


احضار سفیر انگلیس به وزارت خارجه در پی اتهام‌پراکنی درباره پایگاه فیرفورد


چراغ سبز وزارت ورزش برای جان‌گرفتن بازی‌های آشوریان


رئیس‌جمهور یمن: پایان تجاوز و محاصره سعودی، فوری‌ترین راه حل است


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه


لیبرمن: نتانیاهو برای بقای سیاسی به دنبال جنگ‌افروزی انتخاباتی است


البخیتی: حمله عربستان به شرکت نفت یمن جنایت جنگی است


گفت‌وگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و عراق


بحران خاموشی برای ۱۳ ایالت آمریکا /فرمان اضطراری واشنگتن برای مقابله با خطر کمبود برق


آتش در شرق تنگه هرمز؛ نفتکش متخلف طعمه حریق شد