عالم برجسته اهل سنت لبنان: انتخابات بحرین عادلانه نیست

شنبه 19 مهر 1393
11:48
عالم برجسته اهل سنت لبنان: انتخابات بحرین عادلانه نیست شیخ "ماهر حمود" امام جماعت مسجد قدس شهر صیدای لبنان و از مشهورترین علمای اهل سنت این کشور گفت: برگزاری انتخابات بحرین با وجود زندانیان سیاسی منصفانه و عادلانه نخواهد بود.

به گزارش روز شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، "یوسف ربیع" رئیس مرکز حقوق بشر بحرین و "باقر درویش" مسئول اطلاع رسانی این مرکز، در دیدار با شیخ ماهر حمود، درباره آخرین تحولات بحرین گفت و گو کردند.

امام جماعت مسجد قدس شهر صیدا گفت: به اعتقاد من، درحالی که تعداد زیادی زندانی سیاسی بدون حکم دادگاه و بدون اتهامات حقوقی و صرفا به دلیل مخالفت با نظام سیاسی بحرین در زندان ها به سر می برند، ممکن نیست انتخابات عادلانه و منصفانه ای در این کشور برگزار شود.

وی افزود: بدترین چیزی که می تواند در یک کشور رخ دهد همین است که مخالفان سیاسی در زندان باشند و همزمان دولت خواستار برگزاری انتخابات باشد.

شیخ ماهر حمود تاکید کرد: همه ملت هایی که با صبوری مبارزه می کنند، در نهایت ثمره صبر، ایمان و استقامت خود را خواهند چشید؛ و طبعا با تعهد به مسائل اخلاقی و تداوم مخالفت به شیوه مسالمت آمیز ثابت خواهند کرد که شایسته پرچمداری حکومت هستند.

مخالفان بحرینی انتخابات آتی این کشور را تحریم کرده اند.

0% ...

آخرین اخبار

حملات موشکی ایران به پایگاه‌های آمریکا در اردن


اعتراف نتانیاهو: من بودم که ترامپ را برای حمله به ایران متقاعد کردم


سپاه: حمله آمریکا به لارک، پاسخ و تنبیه متجاوز را در پی دارد


حمله دشمن آمریکایی-صهیونی به جزیرۀ لارک


یک مقام ناتو: این ائتلاف نظامی با حمله قریب‌الوقوع روسیه مواجه نیست


گزارش العالم از فرصت صلح در سودان و گفتگوی فراگیر برای پایان جنگ + فیلم


دشمن به دنبال فرسایش ثبات ملی از مسیر جنگ روانی است


تداوم تجاوزگری به لبنان؛ دست و پا زدن نتانیاهو برای دستاورد انتخاباتی+فیلم


وزیر خارجه عراق: گفتگو بهترین راه‌حل برای بحران‌هاست


دیدار وزیران خارجه پاکستان و ترکیه در استانبول/ بررسی توسعه همکاری ها و تحولات منطقه