دموکراسی نتانیاهو، گردن زن آمریکایی را شکست +فیلم

يکشنبه 20 مهر 1393
21:20
یک فعال زن آمریکایی که هنگام سخنرانی اخیر بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی در کنگره آمریکا، در اعتراض به نقض حقوق فلسطینی ها سخنرانی وی را قطع کرده بود، نَه تنها از صحن کنگره اخراج شد، بلکه به حدی کتک خورد که در بیمارستان بستری و سپس بازداشت شد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، خانم "ری ابیلیا" هنگام سخنرانی نتانیاهو در کنگره، با بلند کردن صدای خود خطاب به وی گفته بود که "چرا حقوق فلسطینی ها نقض می شود" و اعضای کنگره نیز برای اینکه صدای این زن به گوش کسی نرسد، از روی صندلی های خود بلند شدند و به شدت دست زدند به نحوی که صدای بلند ابیلیا در میان صدای دست زدن اعضای کنگره گُم شد؛ اما ماجرا به همین جا ختم نشد، بلکه نیروهای امنیتی این زن را با کتک از صحن کنگره بیرون انداختند به نحوی که به علت شدت جراحات در بیمارستان بستری شد.

نتانیاهو نیز پیش از بیرون انداختن ابیلیا از صحن کنگره به این زن آمریکایی گفت: "اعتراض تو نمونه ای از وجود دموکراسی واقعی است که در طرابلس و تهران پیدا نمی شود، بلکه فقط در اسرائیل و آمریکا پیدا می شود"!! ظاهرا کتک خوردن ابیلیا و بستری شدنش در بیمارستان به علت بیان نظر خود، نمونه ای از دموکراسی واقعی در اسرائیل و آمریکا است.

ابیلیا می گوید هنگامی که فریاد کشید "اشغالگری بس است و جنایات جنگی را متوقف کنید"، تعدادی از اعضای ایپک (کمیته روابط عمومی آمریکا و اسرائیل) به وی حمله کردند و با کتک او را بیرون انداختند.

ری ابیلیا عضو مؤسسه بین المللی "کود پینک" است؛ مؤسسه ای که در زمینه های ضد جنگ فعال است.

مسئولان اسرائیل و کنگره آمریکا هم اکنون درباره چگونگی دست یابی ری ابیلیا به کارت حضور در جلسه سخنرانی نتانیاهو تحقیق می کنند.

ابیلیا در سال 2009 وارد غزه شد و از آن سال تاکنون در زمینه حمایت از فلسطینی ها فعالیت می کند.

0% ...

آخرین اخبار

روسیه: با ایران برای حذف فشار‌های تحریمی تلاش خواهیم کرد


قالیباف:خواهیم دید دشمن در جنگ اقتصادی تمام‌عیار شکست می‌خورد


انتقاد پارلمانی از بی‌توجهی دولت لبنان به جنوب کشور


حمله موشکی یمن به نیروهای هوادار عربستان سعودی و سرنگونی پهپاد شناسایی این کشور  


درخشش تیم کشتی آزاد ایران در جام هارویان ارمنستان


تداوم آتش‌افروزی تل‌آویو در جنوب لبنان


تاکید آیت‌الله نوری همدانی بر راه‌های عملی برای وحدت اسلامی


اسلام آباد: تسلیم تحریم‌های یکجانبه علیه ایران نمی‌شویم


سفیر اسبق ایران در عراق پرده از تهدیدات جدید آمریکا علیه بغداد برای قطع روابط با تهران برداشت+فیلم


تکرار ادعاهای سیاسی گروسی علیه برنامه هسته‌ای ایران