رهبر انصارالله علت تاخیرتشکیل دولت یمن را اعلام کرد

دوشنبه 21 مهر 1393
10:34
رهبر انصارالله علت تاخیرتشکیل دولت یمن را اعلام کرد رهبر جنبش انصارالله یمن، دخالت های خارجی را علت تاخیر تشکیل دولت جدید این کشور عنوان کرد که طبق توافقنامه آشتی می باید پس از برکناری دولت قبلی و بر اساسا مفاد این سند تشکیل می شد.

خبرنگار شبکه العالم روز دوشنبه از یمن گزارش داد، عبدالملک الحوثی در سخنرانی خود در اجتماع بزرگ مردمی در صعده به مناسبت عید غدیر خم و جشن ولایت، ضمن اشاره به واقعه غدیر خم و ولایت امام علی (ع)، بر اهمیت تسریع در اجرای توافقنامه آشتی و مشارکت تاکید کرد و هشدار داد که به تعویق انداختن آن به صلاح این کشور نیست.
وی اظهار داشت: انفجار پنجشنبه گذشته در صنعا کار مزدوران بیگانه بود و نهادهای امنیتی از آن آگاهی داشتند.
رهبر جنبش انصارالله یمن افزود: انفجار اخیر ثابت کرد که امنیت داخلی یمن هنوز از سوی طرف های خارجی در حال تهدید است به خصوص که آنها مزدورانی را برای اجرای جنایات خود در داخل یمن اجیر کرده اند.
الحوثی با تاکید بر ضرورت اتخاذ راه حلی برای استانهای جنوبی که مورد حمله القاعده قرار دارند، از چهره های شاخص این مناطق که به خارج از کشور رفته اند خواست که بازگردند و برای حل این مشکل کمک کنند.
ضیف الله الشامی، عضو شورای سیاسی جنبش انصار الله در حاشیه این گردهمایی به خبرنگار العالم گفت: دشمنان نمی توانند با انفجار و کشتار و جنایت های خود ما را از ادامه راهمان باز دارند و گروه بزرگ مردمی که در شهرهای مختلف یمن برای تظاهرات به خیابان آمدند پیام واضحی خطاب به این جنایتکاران بود.
خبرنگار العالم از صعده خاطرنشان کرد که انفجار تروریستی اخیر در صنعا مانع تجمع هزاران نفر از مردم یمن برای برپایی جشن عید غدیر نشد.

0% ...

آخرین اخبار

شماری شهید و مجروح بر اثر حملات ارتش اشغالگر در باریکه غزه + فیلم


فصل زیتون در غزه: درختانی که در جنگ نابود شدند و خاطره‌ای که در این سرزمین ریشه دارد


دشمن اگر دوباره حماقت کند با پاسخی پشیمان‌کننده‌تر روبرو می‌شود


یمن تصاویر جدیدی از شکار نیروهای وابسته به سعودی منتشر کرد


انفجار یک فروند سوپر نفتکش متخلف در جنوب تنگه هرمز + فیلم


دبیر شورای عالی امنیت ملی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد / فرمانده ارتش پاکستان: به صراحت اعلام می‌کنیم مرز بین ایران و پاکستان باز است


قالیباف: حرف جدیدی نداریم؛ آمریکا باید شروط هفتگانه را اجرا کند


سردار جوانی در گفتگو با العالم: فناوری در اختیار داریم که پایگاه‌های آمریکا را دورتر از منطقه نیز هدف قرار دهیم


پزشکیان: تمام مشکلات منطقه از تشدید تنش تا اختلال در تنگه هرمز ناشی از خوی جنگ طلبی آمریکا


نماینده آمریکا: فرانسه اولین کشوری است که سقوط می‌کند


پربیننده ترین خبرها

سردار حسین محبی، سخنگوی سپاه پاسداران: هرگونه حمله به زیرساخت‌های انرژی ایران، سرزمین‌های اشغالی را به زمین سوخته تبدیل خواهد کرد.


وزارت کشور فرانسه اعلام کرد در جریان اعتراضات و خشونت‌های اخیر در این کشور، ۲۳۹۷ نفر دستگیر و ۹۹۷ نفر از نیروهای امنیتی زخمی شده‌اند.


لبنان: از ایران خواسته‌ایم که سفیر جدیدی را تعیین کند


عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران خطاب به آمریکا و اسرائیل: دفعه قبل که خواستید «کار را تمام کنید»، قدرت ایران بیشتر شد.


واکنش عراقچی به لفاظی‌های نخست وزیر رژیم صهیونیستی؛ ایران هم کارهای ناتمامی با شما دارد!


زاخارووا: غرب در قبال اعتراض‌ها معیارهای دوگانه دارد


وزارت بهداشت یمن: شمار شهدا و مجروحان حملات عربستان به ۵۳۶ نفر رسید


بمباران یک منزل مسکونی در استان تعز یمن


تشدید دوباره تنش میان نتانیاهو و اوباما در آستانه انتخابات رژیم صهیونیستی


قهرمانی تاریخی و اقتدار ملی کشتی آزاد امیدهای ایران در قلب آمریکا


اصابت نفتکش متخلف با مین در جنوب تنگه هرمز