حمله داعش به کمربند امنیتی بغداد تکذیب شد

سه شنبه 22 مهر 1393
13:37
حمله داعش به کمربند امنیتی بغداد تکذیب شد یک مسؤول امنیتی عراقی، ادعای برخی رسانه‌های عربی مبنی بر درگیری با عناصر داعش در کمربند امنیتی بغداد را تکذیب کرد.

به گزارش روز سه شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، مشاور رسانه‌ای اداره مبارزه با تروریسم عراق تأکید کرد که نیروهای نهادها و تشکیلات امنیتی همه مناطق کمربند امنیتی بغداد را تحت کنترل دارند و این مناطق کاملا امن است.
وی به شبکه عراقی سومریه نیوز گفت که عناصر گروه تروریستی داعش به مناطق کمربند امنیتی یا فرودگاه بغداد تعرض نکرده اند.
این مسؤول امنیتی عراقی خاطرنشان کرد که نیروهای اداره مبارزه با تروریسم به همراه رسانه‌ها اکنون در حال گشت زنی در مناطق کمربند امنیتی بغداد هستند تا دروغ پردازی برخی رسانه‌ها درباره تعرض به این مناطق را رسوا کنند.
وی خاطرنشان کرد که گروه تروریستی داعش اکنون چاره ای جز انتشار شایعه ندارد.
برخی رسانه‌های عربی امروز به نقل از منابع خود ادعا کردند که نیروهای امنیتی عراقی بیشتر خیابانهای بغداد را بسته اند و نهادهای امنیتی دچار بحران شده، و نیروهای عراقی نزدیک فرودگاه بین المللی بغداد با عناصر داعش درگیر شده‌اند.

0% ...

آخرین اخبار

درخواست انگلیس از پلیس بین الملل برای عدم اقدام علیه افراد مرتبط با پروژه نفتی فالکلند


وزارت انرژی عربستان: ساختمان اداری شرکت آرامکو در ظهران هدف قرار گرفت + فیلم


تخلیه دفتر مرکزی شرکت نفتی آرامکو در ظهران عربستان در پی حملات موشکی یمن


تحولات یمن محور گفت وگوی وزیران خارجه ایران و عمان


ویدئوگرافی | چرا یمن فرودگاه‌های عربستان را هدف قرار می‌دهد؟


نهاد دریایی انگلیس: یک کشتی کانتینری در تنگه هرمز هدف قرار گرفت


ویدئوگرافی | فروپاشی بخش بهداشت غزه


دریادار عظمایی: ناوهای آمریکایی جرات نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند


احضار سفیر انگلیس به وزارت خارجه در پی اتهام‌پراکنی درباره پایگاه فرفورد


چراغ سبز وزارت ورزش برای جان‌گرفتن بازی‌های آشوریان