اداره مبارزه با تروریسم عراق به شایعه‌ها پاسخ داد

سه شنبه 22 مهر 1393
18:41
اداره مبارزه با تروریسم عراق به شایعه‌ها پاسخ داد اداره مبارزه با تروریسم عراق به شهروندان تأکید کرد که شایعه‌های منتشر شده درباره مسائل امنیتی را باور نکنند.

به گزارش روز سه شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، مشاور رسانه‌ای اداره مبارزه با تروریسم عراق تأکید کرد که هدف از انتشار این شایعه‌های مغرضانه، ضربه زدن به عملیات نیروهای عراقی است.
این مسؤول امنیتی عراقی به شبکه "سومریه نیوز" گفت: شایعه‌های منتشر شده درباره سقوط مناطق گسترده استان الانبار به دست گروه‌های تروریستی، نادرست است.
وی افزود: اداره مبارزه با تروریسم با هماهنگی فرماندهی عملیات الانبار توانسته است محاصره چندین یگان نظامی را در این استان بشکند، و همچنین با هماهنگی فرماندهی عملیات بغداد، مناطق غربی و شمالی پایتخت را کاملا پاکسازی کند.
اداره مبارزه با تروریسم عراق همچنین امروز شایعه‌های منتشر شده از سوی برخی رسانه‌های عربی مبنی بر درگیری شدید عناصر داعش با نیروهای عراقی در کمربند امنیتی پایتخت و نزدیک فرودگاه بین المللی را تکذیب کرد.
برخی رسانه ها امروز شایعه‌هایی را مبنی بر بسته شدن بیشتر خیابانهای بغداد و درگیری‌های شدید در کمربند امنیتی پایتخت عراق، به ویژه نزدیک فرودگاه بین المللی منتشر کردند.

0% ...

آخرین اخبار

چین: با انقضای قطعنامه ۲۲۳۱، بررسی پرونده هسته‌ای ایران در شورای امنیت پایان یافته است


شکست طرح ضد ایرانی آمریکا در شورای امنیت


رهبر انصارالله یمن: ما آغازگر جنگ نیستیم/ اسناد جنایات سعودی را در اختیار داریم


سردار طلایی‌نیک: ۲۰۰ شب حضور حماسی مردم، جهش قدرت اجتماعی در تکمیل قدرت نظامی و ملی بود


هشدار بقایی درباره عملیات‌های پرچم دروغین در منطقه


سردار ابن‌الرضا: آمریکا با فناوری دفاعی پیشرفته ایران به چالش کشیده شد


انهدام پنجاه و سومین فروند پهپاد MQ-9 آمریکا


ذوالقدر: تا به زیر کشیدن ترامپ و نتانیاهو، تنگه هرمز را نخواهیم گشود


فشار آمریکا به دولت عراق با اهرم دلار برای خلع سلاح مقاومت/ گروه های عراقی: انحصار سلاح منوط به پایان حضور نظامی آمریکاست


درخشش هنر و خلاقیت ایرانی در قلب ژنو؛ میزبانی سازمان جهانی مالکیت فکری از «میراث ایرانی و نوآوری آینده»