فراخوان برای قطع رابطه با رژیم صهیونیستی

شنبه 17 آبان 1393
21:56
فراخوان برای قطع رابطه با رژیم صهیونیستی العالم - در حالی که شماری از کشورهای اسلامی از جمله جمهوری اسلامی ایران با رژیم صهیونیستی هیچ‌گونه رابطه‌ای ندارند، رییس اتحادیه سازمان‌های غیردولتی (NGO های) جهان اسلام، خواستار قطع رابطه دیپلماتیک کشورهای اسلامی با رژیم صهیونیستی شد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "علی کورت" با صدور بیانیه ای ضمن محکوم ساختن حمله نیروهای رژیم صهیونیستی به مسجد الاقصی، از جهان اسلام و مسلمانان اتخاذ موضعی واحد در این زمینه را خواستار شد.

 خبرگزاری آناتولی ترکیه، اعلام کرد که وی از سازمان همکاری اسلامی و اتحادیه عرب درخواست کرده که ارتباط خود را رژیم صهیونیستی کاملاً قطع کنند.

کورت در این زمینه به برگزاری نشست کشورهای اسلامی در شهر دار البیضاء مغرب و تاسیس سازمان کنفرانس اسلامی پس از آتش زدن مسجد الاقصی در سال 1969 میلادی اشاره کرده است.  

وی می افزاید: کشورهای اسلامی و ملت های مسلمان باید ضمن کنار گذاشتن اختلافات، اقدامی قاطع در این زمینه انجام داده و تمام تلاش خود را در بالاترین سطوح برای تحقق وحدت اسلامی مبذول دارند.

0% ...

آخرین اخبار

کارشناس عرب: اسرائیل در وضعیت راهبردی بغرنجی به سر می برد


پزشکیان: پیوند ایران و اقلیم کردستان برای ما بسیار باارزش است


کاریکاتور| روایت تصویری کمال شرف از شکار جنگنده عربستانی در آسمان یمن


انتشار تصاویر جنگنده اف-۱۵ عربستان پس از سرنگونی در مأرب+فیلم


از فرسایش قدرت آمریکا تا تنگه هرمز و باب‌المندب؛ آیا موازنه قدرت در منطقه در حال تغییر است؟


پیام رئیس‌جمهور در دویستمین شب حضور مردم در خیابان‌ها/وفاق ملی بیش از هر زمان دیگری ضروری است


قالیباف: تغییر نرخ بهره فدرال رزرو، اثر اختلال انرژی بر تورم آمریکا را خنثی نمی‌کند


تهران و مسکو برای تقویت همکاری‌های حسابرسی دولتی هم‌پیمان شدند


بحران برق در بیمارستان‌های غزه؛ ۷۰ درصد ژنراتورها خاموش شدند


ویرانه های ناشی از حملات رژیم اسرائیل به غزه هم قربانی می گیرد