در مذاکرات دی میستورا و ولید معلم چه گذشت؟

دوشنبه 19 آبان 1393
12:38
در مذاکرات دی میستورا و ولید معلم چه گذشت؟ منابع سوری مذاکرات وزیر خارجه سوریه و فرستاده ویژه سازمان ملل به این کشور در دمشق را سازنده توصیف کردند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، در مذاکرات ولید المعلم و استفان دی میستورا، پیشنهاد وی درباره توقف درگیری در شهر شمالی حلب بررسی شد.

خبرگزاری سانا اعلام کرد، ولید المعلم یکشنبه دی میستورا را به حضور پذیرفت.

دو طرف در این دیدار درباره نتایج سفرهای دی میستورا به چند پایتخت و مسائل مطرح شده در شورای امنیت درباره سوریه از جمله طرح او درباره توقف (درگیری) در شهر حلب گفتگو کردند.

معلم و دی میستورا از نتایج این مذاکرات سازنده ابراز خرسندی کردند.

پیش بینی می شود دی میستورا امروز با بشار اسد رئیس جمهور سوریه دیدار کند.

این دومین سفر دی میستورا به سوریه از زمان تعیین شدن به عنوان نماینده سازمان ملل در امور این کشور است.

فرستاده سازمان ملل 31 اکتبر «طرح اقدام» درباره اوضاع سوریه درخصوص توقف درگیری در برخی مناطق به ویژه شهر حلب را به شورای امنیت ارائه کرد تا اجازه انتقال کمک ها داده شود و زمینه مذاکرات فراهم گردد.  

بشار جعفری سفیر سوریه در سازمان ملل تاکید کرد دولتش آماده است پیشنهاد دی میستورا را بررسی کند، اما منتظر جزئیات بیشتر است.
دی میستورا در کنفرانس خبری که ماه سپتامبر پس از دیدار با بشار اسد در دمشق برگزار کرد بر ضرورت مقابله با گروههای تروریستی تاکید کرده بود تا اینکه این اقدام با راه حل های سیاسی فراگیر بحران سوریه همراه باشد.

 

0% ...

آخرین اخبار

ترکیه سفیر اوکراین را احضار کرد


تظاهرات ضد صهیونیستی در پاریس+ فیلم


رویارویی روسیه با اروپا در اوکراین و ایستادگی ایران مقابل آمریکا در منطقه


بازگشت کارکنان «ناو لاوان» به کشور پس از ۷ ماه


عراقچی: داغ میناب، زخم ابدی بر جان ایران است


شیخ الرفاعی: بیعت با رهبر انقلاب اسلامی ضروری است


پزشکیان سالروز ولادت نبی مکرم اسلام(ص) را به سران کشورهای اسلامی تبریک گفت


نبیه بری: هیچ جایگزینی برای حضور نیروهای بین‌المللی در جنوب لبنان وجود ندارد


پاسخ قالیباف به ادعاهای گزاف مسئول برنامه تحریم ایران در کابینه ترامپ


نوجوانان والیبالیست ایران مقتدرانه قهرمان جهان شدند