نتانیاهو؛ فلسطینیها از اراضی 48 بروند

سه شنبه 20 آبان 1393
12:20
نتانیاهو؛ فلسطینیها از اراضی 48 بروند نخست وزیر رژیم صهیونیستی از کسانی که ضد این رژیم تظاهرات می کنند، خواست از اراضی اشغالی سال 48 بروند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه خبری العالم، در پی شدت گرفتن اعتراضات فلسطینی ها به جنایت های رژیم صهیونیستی در منطقه کفرکنا در الجلیل، نتانیاهو از فلسطینی های مناطق اشغالی سال 1948 خواست به مناطق تحت کنترل تشکیلات خودگردان فلسطین بروند.

مردم فلسطین در کفرکنا در واکنش به شهادت یکی از شهروندان این منطقه به دست تفنگنداران رژیم صهیونیستی، با پلیس درگیر شدند و این درگیری همچنان ادامه دارد.

نتانیاهو، روز دوشنبه در واکنش به این درگیری ها گفت: "به کسانی که تظاهرات می کنند و فریاد محکومیت ضد (اسرائیل) سر می دهند و از ایجاد کشور فلسطین حمایت می کنند، خیلی ساده می گویم: از شما می خواهم که به همان جا بروید، نزد تشکیلات خودگردان (کرانه باختری) یا به غزه بروید."

وی که در حضور نمایندگان پارلمانی حزب لیکود سخن می گفت، افزود: به شما قول می دهم که هیچ مانعی بر سر راه رفتنتان نباشد.

"احمد الطیبی" از نمایندگان شاخص کنست (پارلمان رژیم صهیونیستی) با انتقاد از این اظهارات نتانیاهو گفت: این اظهارات نتانیاهو نشان می دهد که رئیس محافظه کار لیکود، رفتاری غیرقابل قبول را در پیش گرفته است.

26

0% ...

آخرین اخبار

نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم


شبکه پستی ابزاری برای تحقق عدالت در توزیع خدمات است


ایران خطوط قرمز خود را ترسیم کرد: تنگه هرمز تحت فشار و محاصره آمریکا گشوده نخواهد شد


سناتورها علیه ترامپ؛ انتقادهای فراجناحی بر سر توافق صادرات گازوئیل روسیه


"پرچم دروغین" ترفند فریبکارانه تل آویو برای توجیه جنگ و تجاوز


انفجار در مرز لبنان با فلسطین اشغالی؛ یک کشته و ۲۰ زخمی + تصاویر و فیلم


ویدئو گرافیک/ زمستان سرد غزه؛ تکرار رنجی دوباره برای آوارگان بی‌سرپناه


تحرکات آمریکا برای پیشبرد طرح خلع سلاح حماس در سایه تداوم حملات به غزه


پ.ک.ک ۴ پایگاه خود در شمال عراق را تخلیه کرد