هلاکت دهها عضو النصره در سوریه

پنج‌شنبه 22 آبان 1393
11:29
هلاکت دهها عضو النصره در سوریه در پی عملیات ارتش سوریه علیه تجمع تروریست های گروه موسوم به "جبهه النصره" در منطقه "القلمون" سوریه، ده ها تروریست به هلاکت رسیدند.

به گزارش خبرنگار شبکه العالم، در پی عملیات نیروهای ارتش سوریه علیه پایگاهای تروریست های النصره در مناطق "فلیطا" و "وادی عجرم" در ارتفاعات "قلمون" نزدیک مرز لبنان، بیش از 20 تروریست به هلاکت رسیده و 30 تن دیگر زخمی شدند.

ارتش سوریه با حمله به یک گروه 50 نفری از عناصر مسلح گروه موسوم به جبهه النصره در منطقه القلمون، این گروه را که قصد اجرای عملیات تروریستی در منطقه را داشتند، متلاشی کرد. 

در این عملیات "ابومالک التلی" والی خود خوانده النصره در منطقه القلمون زخمی شد.

همچنان درگیری ها میان ارتش و گروه های مسلح نزدیک روستای "عقرب" واقع در منطقه "سهل الحوله" در شمال "حمص" ادامه دارد.

از سویی دیگر، در کمین ارتش سوریه در روستای "قبه الکردی"در حومه "سلمیه" شرقی، 40 تروریست مسلح به هلاکت رسیده و یک دستگاه خودروی زرهی حامل سلاح و مهمات تروریست ها نیز به دست نیروهای ارتش سوریه منهدم شد.

در حومه دمشق نیز ارتش سوریه با یورش به پایگاه های عناصر مسلح در اطراف منطقه "جوبر" و شهر "زبدین" عملیات دیگری را جهت پاکسازی برخی مناطق در "بیت تیما" آغاز کرد.

0% ...

آخرین اخبار

پزشکیان میهمان ویژه مراسم افتتاحیه بازی‌های جهانی عشایر در بیشکک + فیلم و عکس


نبیه بری: به هیچ‌وجه از حق لبنان برای پیگرد "اسرائیل" به‌دلیل تجاوزاتش چشم‌پوشی نمی‌کنیم +فیلم


بشکه باروتی به نام کرانه باختری؛ هشدارهای اطلاعاتی درباره مقاومت خشمگین+فیلم


۲۶ شاعر عراقی امشب در حرم امام رضا (ع) شعر می‌خوانند


رزمایش بزرگ ۳۱۳ هزار نفری «جان‌فدایان ایران» برگزار می‌شود


حشد الشعبی عراق: خبر تخلیه مقرهای این نیرو در استان الانبار صحت ندارد


اعلام آمادگی پوتین برای لغو دائمی روادید با چین


از بیتونیا تا جنین؛ رژیم اسرائیل نقشه "کرانه باختری جدید" را با شهرک‌سازی ترسیم می‌کند


دیدار روسای جمهور ایران و آذربایجان/ تاکید بر توسعه و تعمیق مناسبات دو کشور


عربستان به دنبال دریافت وام ۸ میلیارد دلاری به علت فشار جنگ