هلاکت دهها عضو النصره در سوریه

پنج‌شنبه 22 آبان 1393
11:29
هلاکت دهها عضو النصره در سوریه در پی عملیات ارتش سوریه علیه تجمع تروریست های گروه موسوم به "جبهه النصره" در منطقه "القلمون" سوریه، ده ها تروریست به هلاکت رسیدند.

به گزارش خبرنگار شبکه العالم، در پی عملیات نیروهای ارتش سوریه علیه پایگاهای تروریست های النصره در مناطق "فلیطا" و "وادی عجرم" در ارتفاعات "قلمون" نزدیک مرز لبنان، بیش از 20 تروریست به هلاکت رسیده و 30 تن دیگر زخمی شدند.

ارتش سوریه با حمله به یک گروه 50 نفری از عناصر مسلح گروه موسوم به جبهه النصره در منطقه القلمون، این گروه را که قصد اجرای عملیات تروریستی در منطقه را داشتند، متلاشی کرد. 

در این عملیات "ابومالک التلی" والی خود خوانده النصره در منطقه القلمون زخمی شد.

همچنان درگیری ها میان ارتش و گروه های مسلح نزدیک روستای "عقرب" واقع در منطقه "سهل الحوله" در شمال "حمص" ادامه دارد.

از سویی دیگر، در کمین ارتش سوریه در روستای "قبه الکردی"در حومه "سلمیه" شرقی، 40 تروریست مسلح به هلاکت رسیده و یک دستگاه خودروی زرهی حامل سلاح و مهمات تروریست ها نیز به دست نیروهای ارتش سوریه منهدم شد.

در حومه دمشق نیز ارتش سوریه با یورش به پایگاه های عناصر مسلح در اطراف منطقه "جوبر" و شهر "زبدین" عملیات دیگری را جهت پاکسازی برخی مناطق در "بیت تیما" آغاز کرد.

0% ...

آخرین اخبار

حزب‌الله: حماس با وجود ترور رهبرانش، قدرتمند باقی مانده است


گزارش العالم از آخرین حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان + فیلم


پیام تبریک وزیر امور خارجه به رئیس جدید دفتر سیاسی جنبش حماس


تجاوز رژیم صهیونیستی به خاک سوریه و زخمی شدن دو کودک


بیانیه سازمان بسیج درباره پیام رهبر معظم انقلاب


خیابان های ایران همچنان میعادگاه بیعت با رهبری و تأکید بر حفظ وحدت +فیلم


رهبری جنبش در مرحله‌ای حساس؛ "خلیل الحیه" رئیس دفتر سیاسی حماس شد


حملات دقیق ایران؛ سردرگمی ترامپ و آغاز مرحله جدید تشدید تنش! +فیلم


تصمیم راهبردی صنعا؛ دریای سرخ در آستانه معادله‌ای جدید + ویدئو


انصارالله: محاصره دریایی عربستان، نتیجه امتناع ریاض از پاسخ به خواسته‌های یمن بود